Horoscop lunar Scorpion martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Scorpion Martie 2016

Horoscop lunar Scorpion

Horoscop lunar Scorpion

Din 5 încolo, comunicaţi parcă mai ușor cu partenerul de viaţă și copiii și aveţi mai mult chef de idile. Din 6 încolo, aveţi mai mult spor când vine vorba de a vă suplimenta veniturile, dar aveţi grijă cât cheltuiţi. În zilele de 11 și 12, puteți avea impresia că vorbiţi totul deschis cu partenerul și copiii, dar de fapt să nu fie așa. Asiguraţi-i că vă pot spune orice fără menajamente ori să le fie teamă.

Din 12 încolo, se îndulcește atmosfera pe plan sentimental, iar persoanele singure își pot întâlni jumătatea. În zilele de 15 și 16, puteți fi tentaţi să vă concentraţi pe prezent, refugiindu-vă astfel din calea unor perspective nu prea plăcute de viitor. Dacă v-aţi angajat de curând într-o relație, cândva între zilele de 20 și 22 puteți afla că nu era ceea ce v-aţi imaginat.

După data de 22 martie, comunicaţi parcă mai ușor cu colegii de serviciu și vă fuge mintea mai repede într-ale muncii. Din 24 încolo, banii ar putea veni treptat, deci căutaţi să vă puneţi pe economisit. În zilele de 25 și 26, puteți fi tentaţi să staţi mai mult cu partenerul de viaţă și copiii, poate pentru că v-aţi îndepărtat oarecum de unii prieteni cu care obişnuiaţi să ieşiţi. Încercaţi să vedeţi dacă mai puteți salva ceva.

Sursa: Horoscop lunar

kalapod.ro