Horoscop lunar Scorpion Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Scorpion Mai 2016

Horoscop lunar Scorpion

Horoscop lunar Scorpion

Horoscop Lunar Relaxare si Distracţii.

Relaxare şi distracţii
Adevăratul eveniment important al acestei luni este cuadratura dintre Júpiter şi Saturn de pe 26 mai, care poate fi puţin cam problematică pentru dumneavoastră în domeniul finanţelor personale. Dacă încă nu aţi întocmit un buget, probabil că a venit momentul s-o faceţi. Nu consideraţi că este un lucru rău. Puneţi deoparte bani albi pentru zile negre.

Horoscop Lunar Indragostiţi si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Soarele, Mercur şi Venus vor trece pe rând prin casa a şaptea, a relaţiilor, adică prin senzuala zodie a Taurului. Acesta este singurul semn zodiacal – în afară de al dumneavoastră, desigur – care se bucură de reputaţia de a fi priceput în cele mai delicate domenii ale vieţii. Dacă aveţi o legătură, n-o să ieşiţi prea mult în oraş.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Mercur va retrograda prin Taur până pe 22 mai, iar pentru că această zodie este renumită pentru faptul că atrage banii ca un magnet, nu este cea mai bună perioadă să faceţi un împrumut sau să obţineţi o ipotecă. Dacă trebuie să vă ocupaţi de aceste probleme, aşteptaţi până pe 30 mai, când Mercur şi puternicul Pluton vor forma un trigon favorabil.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pătimaşul Marte, aflat în mişcare retrogradă, va reveni în zodia Scorpionului pe 27 mai. Pentru că se va afla în casa întâi, a personalităţii şi a înfăţişării, probabil că în ziua aceea vă veţi simţi neliniştiţi. Marte este rezervorul de energie, aşa că nu fiţi surprinşi dacă veţi obosi ceva mai repede ca de obicei.

Zile favorabile : 1, 2, 7, 9, 19, 30
Zile nefavorabile : 4, 5, 22, 26, 27

Sursa: Horoscop lunar

Matar.ro