Horoscop lunar Scorpion Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Scorpion Iunie 2016

Horoscop lunar Scorpion

Horoscop lunar Scorpion

Horoscop Lunar Relaxare şi Distracţii.

Relaxase şi distracţii
Marte îşi va petrece luna în zodia dumneavoastră, adică în casa întâi, a personalităţii, accentuându-i caracterul pătimaş. Sigur, există tot felul de pasiuni. Dacă într-o zi sunteţi iritaţi, iar în următoarea tandri, nu vă îngrijoraţi. E normal. Poate încercaţi să găsiţi o supapă pentru toată această energie…

Horoscop Lunar Indragostiţi şi prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Marte se află în Scorpion, aşa că sexualitatea care emană de obicei din întreaga dumneavoastră fiinţă va atinge luna aceasta cote înalte. Nu îndreptaţi această energie spre o persoană care nu vă interesează cu adevărat. Va fi mult prea fascinată pentru a observa acest lucru. Misiunea constă în a fi corect.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
O opoziţie dificilă între Venus şi Saturn influenţează axa problemelor băneşti pe 4 iunie. Venus este atrasă de plăcerile lumeşti, iar Saturn adoră o abordare simplă a vieţii. Evident că aceste două planete nu formează un cuplu de vis, aşa că veţi fi împărţiţi între cheltuieli şi economii, dar încercaţi să faceţi puţin din fiecare. Cheia este moderaţia.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Luna Plină de pe 20 iunie îşi va combina forţa cu tranzitele dificile ale lui Mercur din acea zi pentru a face greu de înţeles conversaţiile pe teme financiare. Această Lună se va afla în casă a doua, a finanţelor personale, şi precis că doreşte să vă atragă atenţia asupra situaţiei financiare. Poate că e vorba de o persoană care a tot promis că va contribui cu ceva, dar nu s-a ţinut de cuvânt.

Zile favorabile 8,12, 24, 25, 26, 27
Zile nefavorabile 2, 4, 6, 9, 20, 22

Sursa: Horoscop lunar

Avon