Horoscop lunar Scorpion Iulie 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Scorpion Iulie 2016

Horoscop lunar Scorpion

Horoscop lunar Scorpion

Dragoste și viața în doi

Cu Marte în mers direct prin Scorpion (30 iunie-2 august), luna iulie 2016 aduce Scorpionilor o revitalizare a energiei fizice, inclusiv a celei sexuale, și o mai mare poftă de acțiune și cucerire.

Pasiunea ta se manifestă liber, neinhibat, ideile tale sunt mai ușor de pus în practică, dorințele tale sunt mai ușor de exprimat și de împlinit.

Venus, planeta iubirii și stăpâna casei cuplului Scorpionului, se află într-o poziție favorizantă pe tot parcursul lunii iulie 2016 și dominantă începând din a doua decadă, semn că relațiile Scorpionilor trec printr-o fază semnificativă, distinctă.

Viața ta sentimentală poate avea conexiuni importante cu cariera, poziția, reputația, drumurile, depărtările și preocupările educative, științifice, culturale sau spirituale.

Muncă și bani

Ești pe o pantă ascendentă în carieră.

Marte, stăpânul casei muncii Scorpionului, se află în iulie 2016 chiar în Scorpion, iar planetele rapide traversează zona cea mai înaltă a horoscopului tău solar. Emani energie și dai dovadă de o admirabilă eficiență. Te preocupă profesia și simți nevoia să iei unele măsuri în privința ei. Ai ambiție și te mobilizezi exemplar.

În prima parte a lunii iulie 2016, accentul cade pe studii, specializări și călătorii cu scop profesional, iar contactul cu mediul juridic, cultural sau științific te propulsează înainte. Munca/promovarea online sau colaborările la distanță pot intra și ele în specificul lunii.

Situația financiară a Scorpionilor se îmbunătățește în partea a doua a lunii iulie 2016 și tot atunci vin și cele mai notabile realizări.

Formă fizică și moral

În iulie 2016 te bucuri de o vitalitate debordantă, iar rezistența organismului este foarte bună. Poți avea un surplus energetic, pe care ar fi recomandabil să-l consumi făcând mișcare.

Se poate, însă, să ai pusee de nerăbdare sau de irascibilitate și să manifești o tendință către agresivitate, excese sau risc.

Ia-o ușor, fiindcă îți poți face rău cu mâna ta!

Sursa: Horoscop lunar

Matar.ro