Horoscop lunar Scorpion februarie 2016

Horoscop lunar Scorpion

Horoscop lunar Scorpion

Dacă participaţi la interviuri de angajare, purtați negocieri sau aveţi întâlniri de afaceri importante între zilele de 4 și 7 februarie, pregătiţi-vă serios. Gândiţi-vă bine care-ar fi finalitatea lor în intervalul de zile 5-7 februarie întrucât se prea poate să vedeţi deja efectele lor din data de 9 până în data de 11. Aşadar, faceţi-vă bine temele deoarece deznodământul lor își va pune amprenta pe cariera voastră.

După data de 14, discuțiile purtate cu familia se derulează parcă fără riscul de a degenera în conflicte și se prea poate să vă vină idei de reamenajare a locuinţei. Dacă îi implicaţi și pe cei apropiaţi într-un asemenea proiect începând cu data de 17, s-ar putea să vă apropie mai mult decât aţi fi crezut. Cert este că vă priește faptul că atmosfera din familie este armonioasă și confortabilă.

Între zilele de 27 și 29, v-aţi putea bucura de momente speciale în compania partenerului de cuplu și/sau a copiilor. Sau asta simţiţi voi în timp ce ei se străduiesc să vă ascundă faptul că îi nemulțumește ceva la voi de ceva timp încoace. Dacă simţiţi că nu sunt în apele lor, interesaţi-vă ce-i întristează. Persoanele fără partener și-ar putea face speranțe deșarte în privința cuiva.

Sursa: Horoscop lunar Scorpion

Avon