Horoscop lunar Scorpion August 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Scorpion August 2016

Horoscop lunar Scorpion

Horoscop lunar Scorpion

Dragoste și viața în doi

August 2016 este o lună splendidă pentru dragoste.

Stăpâna casei cuplului Scorpionului, Venus (care, în plus, este și planeta iubirii în general), se află într-o casă norocoasă, în compania lui Jupiter, Marele Benefic, și a lui Mercur, planeta drumurilor și a comunicării. Șansa sentimentală poate veni de undeva de departe sau se poate să faci o călătorie cu scop amoros.

Relațiile Scorpionilor mai sunt favorizate de afinitățile intelectuale și culturale, precum și de participarea la activități colective, de ieșirile în societate. Prietenii pot fi cei care îți prezintă pe cineva sau cei care mediază o împăcare sau te sfătuiesc în probleme de inimă.

Dacă ai deja o relație stabilă, în august 2016 te poți distra după pofta inimii alături de omul drag.

Muncă și bani

Cu Soarele în casa carierei Scorpionului, în august 2016 ambițiile sunt mari, dar și posibilitățile de a le atinge sunt pe măsură. Emani siguranță și autoritate, te impui, îți consolidezi imaginea.

În plus, Venus, Jupiter și Mercur îți promit realizări în acțiunile de echipă, sprijin din partea susținătorilor și protecție din partea celor puternici. Ai succes și te bucuri de popularitate, dar poți întâmpina unele dificultăți financiare.

Conjuncția Marte-Saturn din casa banilor Scorpionului ar putea presupune obligații mărite, întârzieri la plată sau alte încurcături ori neplăceri. Pentru unii Scorpioni s-ar putea să fie, însă, doar o atitudine foarte dură, hotărâtă și inflexibilă în chestiunile de natură materială.

Formă fizică și moral

În august 2016 starea ta de spirit este schimbătoare și poți trece de la un optimism debordant la extrema cealaltă, în care vezi totul în culori sumbre și îi privești pe ceilalți cu neîncredere și suspiciune.

Conjuncția lui Marte, stăpânul Scorpionului, cu Saturn poate semnala și o stare de oboseală sau de slăbiciune fizică și riscul unor neplăceri de sănătate, legate mai ales de afecțiuni mai vechi, neglijate.

Sursa: Horoscop lunar

Originals