Horoscop lunar Scorpion Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Scorpion Aprilie 2016

Horoscop lunar Scorpion

Horoscop lunar Scorpion


Horoscop Lunar Relaxare si Dsitracţii.

Relaxase şi distracţii
Luna Plină va avea loc pe 22 aprilie în Scorpion, casa întâi, a personalităţii şi a înfăţişării. Dacă v-aţi gândit să începeţi o dietă, să renunţaţi la un obicei prost sau să urmaţi un program strict de exerciţii fizice, această fază a Lunii vă oferă energia şi determinarea necesare pentru atingerea ţelurilor.

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
între 5 şi 29 aprilie, sprinţara Venus îşi va petrece timpul în incandescentul şi impulsivul Berbec, casa a şasea, a muncii şi a relaţiilor cu colegii de serviciu. Asta poate însemna că, dacă aţi schimbat priviri cu cineva din partea opusă a încăperii, ei bine, unul dintre voi va fi suficient de îndrăzneţ să vină să se prezinte. Nu staţi pe gânduri.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Marte îşi va petrece întreaga lună în Săgetător, casa a doua, care are de-a face cu posesiunile şi cu finanţele personale. Această planetă nestăpânită se află într-o zodie impulsivă şi excesivă, aşa că va fi greu să vă abţineţi atunci când va fi vorba să cheltuiţi banii câştigaţi cu atâtea eforturi. încercaţi să evitaţi achiziţii importante pe 28 aprilie.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Oprirea pe loc a lui Mercur din ziua de 30 aprilie se va petrece în casă a şaptea, a parteneriatelor. El va porni apoi în mişcare retrogradă şi va parcurge în sens invers această casă în următoarele trei săptămâni. Totul se petrece în senzuala zodie a Taurului. Dacă v-a lipsit o persoană care vă face să simţiţi că vi înmoaie genunchii, aveţi probabil şansa s-o reîntâlniţi.

Zile favorabile:2,3, 5, 14, 29
Zile nefavorabile: 4, 6, 10, 15, 19, 27, 28

Sursa: Horoscop lunar

Matar.ro