Horoscop saptamanal Sagetator 27 – 02 Septembrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Sagetator (27 – 02 Septembrie 2016)

In prima parte a zilei de 27 august, depinde de locul unde se vor afla nativii pentru ca ultima parte a influxurilor Lunii prin casa a VII-a sa poata fi resimtite.

Horoscop Saptamanal Sagetator

Horoscop Saptamanal Sagetator

Chiar daca Luna va trece in Rac, ecoul unor relatii „ravasite” de acest tranzit va persista. Intre 27 august, dupa ora 07:06′, si dimineata zilei de 29 august, pana la ora 11:12′), calcule si proiecte in functie de urgenta platilor si sumele disponibile. Posibile enervari trecatoare al caror motiv sa fie o ciudatenie: o taxa nejustificata, o factura intocmita incorect s.a.m.d.

Din a doua parte a zilei de 29 august pana pe 31 august dupa-amiaza la ora 18:22′), perioada de avant si optimism si chiar de sfidare a riscurilor. Moment, teoretic, bun, care reuneste efectele planetelor aflate in tranzit prin cele trei semne de Foc dar, care, practic, poate sa le permita Sagetarilor un entuziasm nejustificat. Ori isi fac curaj mai mult decat trebuie, ignorand pericolele, ori trateaza cu prea multa siguranta de sine (infatuare?) problemele cu care se confrunta. Cei foarte motivati pot face pasul vietii lor, optand pentru plecarea din tara, prin acceptarea unei oferte menita sa le schimbe destinul. Dar, numai pentru cei bine pregatiti pentru viata si meserie, pentru cei cu experienta si tarie de caracter, aceasta decizie poate fi una fericita.

Din seara zilei de 31 august pana la sfarsitul zilei de 2 septembrie, Sagetatorii vor fi pusi in situatia de a-si administra cat mai prudent si mai intelept cariera, vocatia, talentul, imaginea publica, valoarea personala. Uneori, va fi nevoie sa faca un sacrificiu pentru a obtine ceea ce doresc: faima, succes, premiu, angajare, etc.

Din 30 august, planeta Venus va intra in casa a XI-a si le va da posibilitatea sa primeasca ajutor de la un prieten sau sprijin de la un grup de cunoscuti care se mobilizeaza sa-l sustina.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro