Horoscop saptamanal Sagetator 22-28 Octombrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Sagetator (22-28 Octombrie 2016)

Pe 22 octombrie, iarasi bani, iarasi limitari si restrictii, pentru unii lupta cu morile de vant ale „hartiilor oficiale”, cu sanse minime de rezolvare. Pe 23, 24 si 25 octombrie (pana la ora 06:17′), entuziasm si ambalare rapida in fata unor idei sau propuneri.

Horoscop Sagetator

Horoscop saptamanal Sagetator

Sagetatorii sunt dornici sa fie activi, sa se implice in proiecte, sa progreseze, sa se afirme. Pentru unii, norocul vine „din afara”, pentru altii, el poate imbraca haina surprizei sau al unui rezultat neasteptat dar justificat prin forma lor buna fizica (mai ales pentru sportivi), psihica (artisti). Unii pot castiga din speculatii si pariuri dar spunand asta, noi nu indemnam pe nimeni sa riste si sa piarda bani.

Pe 23 octombrie Soarele, va intra in casa a XII-a a acestor nativi, unde va produce furtuni interioare. Tot ce e in neregula in viata lor va capata, in sufletul Sagetatorilor, proportiile unei drame de Victor Hugo: vor vedea totul in culori sumbre, vor exagera, vor vedea dusmani la tot pasul si se vor lupta cu himerele trezite la viata de acest context astral, pret de o luna de acum in acolo; dupa care, se va trage cortina si vor uita ca „au fost la teatru”.

Intre 25 octombrie (dimineata) si 27 octombrie (pana la ora 16:57′), intentia lor este sa faca cel mai inspirat si util pas, in concordanta cu situatia de moment prin care trec dar si cu certitudinea ca, in destin, nu gresesc. Destinul se afla pe casa ridicarii in rang, prin valoare personala si profesionala deci, acolo trebuie indreptata intreaga atentie.

Intre 27 octombrie (dupa-amiaza) si 28 octombrie, se poate vorbi de placerea de a se intalni cu unul sau mai multi prieteni sau, pentru cei foarte ocupati, de concesia pe care o vor face, operand o pauza in programul lor. Dar, poate fi vorba si de o intalnire – surpriza, neprogramata, care le poate oferi un moment placut.

Sursa: Horoscop Urania

Avon