Horoscop saptamanal Sagetator 17 – 23 Septembrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Sagetator (17 – 23 Septembrie 2016)

In prima parte a zilei de 17 septembrie (pana la ora 07:23′), problemele sociale si implicarea publica le da de furca. Trebuie inlocuit ceva in acest mecanism de provocare si raspuns: fie continutul de idei, fie stilul de abordare. Sagetatorii maturi, vor realiza ca s-au pierdut in fleacuri, ca nu totul a meritat atentie si sacrificiu de sine. Acest proces de revizuire continua, greoi, Neptun nelasandu-le libertatea sa se indrepte prea repede spre noua conceptie de viata, si punandu-le la incercare calitatile necesare consolidarii de sine.

Horoscop Saptamanal Sagetator

Horoscop Saptamanal Sagetator

Intre 17 septembrie dimineata si 19 septembrie (pana la ora 07:58′), tumult emotional, efervescenta sentimentala, chef de aventuri si petreceri. Aspect bun pentru cei care fac sport, in ipostaza „de performanta”.

Intre 19 septembrie dimineata si 21 septembrie (pana la ora 08:53′), unii vor avea de furca cu „lucraturi” care se petrec discret, la locul de munca sau in legatura cu postura lor la serviciu (intrigi, barfe, mici sabotaje si comploturi Din 23 septembrie, contextul astral va incepe sa tina cu „dusmanii” dandu-le acelora ocazia de a specula orice greseala a Sagetatorilor.

Intre 21 septembrie dimineata si 23 septembrie (pana la ora 11:34′), discutiile de principiu sunt favorizate, daca vizeaza un proiect pe termen lung. Altfel, e doar pierde de timp, discutiile invartindu-se, neproductiv, pentru ca nu se tine cont de bariere legislative necesare: termene, proceduri, etape de parcurs, revizuiri.

Din 22 septembrie, Soarele se va afla in tranzit prin casa prietenilor si a relatiilor bazate pe scopuri comune; acesta, alaturi de Jupiter, poate, sa produca mici „miracole”: intalniri memorabile, interventii oneste sau salvatoare din partea unor oficiali, sprijin si protectie de la oameni, grupuri, institutii sau chiar de la lege.

In a doua parte a zilei de 23 septembrie, preocupari legate de sumele modeste ce trebuie chibzuite.

Sursa: Horoscop Urania

Avon