Horoscop saptamanal Sagetator 16 – 22 Iulie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Sagetator (16 – 22 Iulie 2016)

Între 16 și 17 iulie, perioadă bună, limpede, care le dă energie și entuziasm nativilor. Aceștia vor încerca să fie eficienți, vor face efortul de a recupera, pe o direcție de viață, chiar de mai mică anvergură, întârzierile vor dori să ajungă la zi cu toate sarcinile personale și de serviciu pentru a elimina stresul din viața lor precum și un anume fel de a trăi „cu sufletul la gură” care le displace.

Horoscop Saptamanal Sagetator

Horoscop Saptamanal Sagetator

Asta nu înseamnă că vor reuși întru totul, pentru că, asemeni altor ipostaze asemănătoare din săptămânile trecute obligațiile de familie sau răspunderile majore profesionale îi vor aduce în situația – iarăși!- să amâne ceva, să sacrifice ceva.

Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00′), pe o chestiune materială sau strict bănească evenimentele se pot precipita. Nu este obligatoriu să se întâmple tuturor nativilor un eveniment cu conotație materială sau cu implicare a lor bănească dar sunt destule șanse ca, în prejma zilei de 20 iulie, când se va produce faza de Lună Plină, pe axa celor două case ale veniturilor bănești și avantajelor materiale, să aibă loc un eveniment cu oarecare ecou în economia vieții lor de fiecare zi.

Din 20 iulie dimineața până pe 22 iulie, ora 12, situația se schimbă iar Săgetătorii pot valorifica tot ceea ce este favorabil din tranzitul celor două planete – Venus și Mercur – adică ale norocului și ale speculațiilor și dialogurilor inteligente care aduc spor de cunoaștere. Pare a fi un moment de înălțare, de ridicare în ochii lor sau ai opiniei publice prin fapte și inițiative inspirate. Va fi un moment al afirmării, al vigorii profesionale și al autorității publice.

Din a doua parte a zilei de 22 iulie în acest sector va interveni cu forța de impact specifică Soarele care va da o strălucire aparte acestui sector ce le va permite tuturor, să cunoască un moment de succes sau de progres.

Sursa: Horoscop Urania

Avon