Horoscop saptamanal Sagetator 15-21 Octombrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Sagetator (15-21 Octombrie 2016)

Intre 15 si 16 octombrie (pana la ora 18:05′), se anunta o perioada excelenta: nativii vor fi in forma fizica maxima. Cei dotati cu insusiri artistice pe care si le exercita pe fondul unei activitati de creatie sau interpretative vor fi privilegiati prin implicarea si entuziasmul de care vor da dovada, prin inspiratia si vigoarea actului de creatie. Sportivii pot face fata, mai usor decat in alte momente de peste an, antrenamentelor intense, si stresului competitional.

Horoscop azi Sagetator

Horoscop saptamanal Sagetator

Teoretic, vor fi avantajate toate disciplinele sportive, in particular, insa, se pot remarca cei care practica fotbalul si atletismul, dansul sportiv sau de societate. Luna Plina din Berbec ii poate aduce in situatia sa debuteze in chip spectaculos sau sa stabileasca noi recorduri. Din dupa-amiaza zilei de 16 octombrie pana pe 18 octombrie, ora 17:30′, se poate vorbi de o perioada stabila din punct de vedere fizic, nativii dovedind o buna stapanire de sine din punct de vedere psihic. Intre 18 octombrie si 20 octombrie, ora 18:29′, va fi vremea dialogurilor.

Cu atentie si delicatete, Sagetatorii pot obtine ce-si doresc, pot convinge sau pot crea premizele intelegerilor viitoare. Din 18 octombrie, vor avea, pana pe 12 noiembrie a.c., planeta Venus in sectorul natal zodiacal, ceea ce le va da un plus de sarm si de noroc; vor emana simpatie, vor castiga increderea celor din jur, vor fi admirati si se vor gasi, aproape mereu, in situatii favorabile lor.

Intre seara zilei de 20 si 21 octombrie, banii nu vor fi punctul lor forte, poate si pentru ca vor fi obligati sa faca fata unor cheltuieli neprevazute, intr-un cuantum mai mare decat aveau cunostinta. Si prietenii pot fi un motiv al jenei financiare in care se vor afla pentru ca ar putea fi nevoiti sa-i imprumute sau sa fie solidari cu cauza acelora care… va „costa”.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro