Horoscop saptamanal Sagetator 13 – 19 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Sagetator (13 – 19 August 2016)

Intre 13 şi 14 august (până la 7 dimineaţa), Săgetătorii se vor bucura în continuare de efectele pozitive ale tranzitului Lunii prin semnul lor zodiacal.

Horoscop Saptamanal Sagetator

Horoscop Saptamanal Sagetator

Drept pentru care vor fi în formă bună fizică şi psihică, vor fi încărcaţi cu energie pozitivă, vor avea chef de viaţă şi multă determinare interioară, care le va permite să se mobilizeze repede pentru a rezolva datorii mai vechi faţă de ei înşişi, faţă de familie, de colegi, de parteneri. Cu toate acestea, obligaţiile care îi solicită nu sunt nici puţine, nici uşoare, aşa încât nota generală astrală, instaurată de câteva săptămâni încoace, de hărţuială, de suprasolicitare, de tracasare, va continua să se manifeste întreaga săptămână viitoare. în funcţie de vârstă, biografie personală, mizele sociale şi profesionale ale acestor nativi sunt puse la încercare de actualul context astral ca şi cum ar fi vorba despre un test de rezistenţă psihică, fizică, nervoasă etc.

Intre a doua parte a zilei de 14 august şi 16 august (până la ora 15), obişnuite preocupări băneşti fără nimic spectaculos sau special.

Intre după-amiaza zilei de 16 august şi 18 august (până la ora 19:35), se poate vorbi despre o etapă presărată cu surprize. Unele provin de la ştirile şi informaţiile (“noutăţile”) care vin spre ei pe diferite căi. Alteori, poate fi vorba despre o călătorie care apare ca o oportunitate sau ca o necesitate de moment. Relaţiile cu oameni importanţi, bogaţi, cu rang sau cu funcţie ori cu “greutate” din străinătate sunt benefice acestor nativi, care pot avea de la aceştia surprize plăcute (o recomandare, un sprijin etc.). Săgetătorii care au o viaţă publică pot străluci, pot face impresie bună, pot da o lovitură de imagine.

Intre seara zilei de 18 august şi 19 august, nativii vor fi preocupaţi de problemele de familie, care le bruiază viaţa socială şi personală.

Sursa: Horoscop Urania

Originals