Horoscop saptamanal Sagetator 06 – 12 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Sagetator (06 – 12 August 2016)

In ziua de 6 august (pana la ora 20), va continua seria zilelor agitate, solicitante, cu mize mari, cu implicarea totala a nativilor in problemele ce tin de viata lor profesionala, sociala, publica.

Horoscop Saptamanal Sagetator

Horoscop Saptamanal Sagetator

Teoretic, cei doi Benefici, prezenti pe casa a X-a, ar trebui sa aiba un rol pozitiv. Dar, forta lor de a opera schimbari in bine va fi contracarata sau mult redusa de relatiile astrale dificile care vor veni dinspre Sagetator sau dinspre zodia Pestilor. Nu se poate spune ca Sagetatorii vor proceda gresit, actionand impotriva intereselor lor dar nici nu vor fi in stare sa puna capat unor conflicte interioare intre idealurile si dorintele lor si tendintele care se manifesta conjunctural si carora trebuie sa le gaseasca o solutie. Ce sa accepte, la ce sa renunte? Iata o problema care-i va macina cu intensitate la inceputul si la sfarsitul saptamanii viitoare.

Intre seara zilei de 6 august si 9 august (pana la ora 8 dimineata), vor fi posibile momente in care vor gasi intelegere si vor putea comunica cu cei apropiati.

Din 9 august (dupa ora 8) pana pe 11 august, ora 21, starea lor interioara va fi tulburata de tranzitele Lunii care vor rascoli si vor amesteca ipotezele de viata din trecut cu cele din prezent, stricandu-le buna dispozitie. Uneori, cum ar fi cazul zilei de 10 august, cel mai suparati, vor fi pe ei insisi, reprosandu-si, in gand, ceea ce au facut gresit sau lipsa de curaj pentru a duce, la timp, la bun sfarsit un demers personal.

Intre 11 august, seara, si 12 august va incepe o perioada de regrupare a fortelor, de mobilizare, de determinare si implicare mai ales pe directia valorificarii superioare a meseriei, unde, vor fi pusi pe fapte mari, incercand sa recupereze timpul pierdut in vederea refacerii imaginii, declansand o adevarata ofensiva pentru a repara un dezechilibru care le-a pus in cumpana competenta sau valoarea personala.

Sursa: Horoscop Urania

Elefant.ro