Horoscop lunar Sagetator Octombrie 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Sagetator Octombrie 2016

Horoscop lunar Sagetator

Horoscop lunar Sagetator

Dragoste și viața în doi

Intervalul 5-24 octombrie 2016 îi aduce laolaltă pe Jupiter, stăpânul Săgetătorului, şi pe Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, în Balanţă, semnul uniunii! Alăturarea celor doi duce cu gândul la producerea unor evenimente importante pentru viaţa de cuplu.

Tandemul Jupiter-Mercur primește un careu de la Marte şi Pluto şi o opoziţie de la Uranus, configurație ce nu oferă o perspectivă prea optimistă, ci anunță mai degrabă provocări, schimbări forţate sau chiar conflicte.

Din fericire, Jupiter şi Mercur se află într-o casă norocoasă, deci sunt şanse ca lucrurile să se termine cu bine sau, chiar dacă par să se termine rău, acest aşa-zis rău să se dovedească a fi în cele din urmă în favoarea ta.

Partea a doua a lunii este mai fericită decât prima.

Muncă și venituri

Te afli într-o perioadă de şansă şi popularitate.

Jupiter, stăpânul Săgetătorului, se află împreună cu Soarele şi cu stăpânul casei carierei Săgetătorului, în casa a unsprezecea solară. O astfel de configurație înseamnă că ai capul plin de proiecte măreţe şi, în plus, ai şi norocul de a găsi suporteri pentru împlinirea acestora.

Fiindcă Saturn este în Săgetător, nimic nu-ţi vine pe degeaba, asta e clar. Dar dacă pui serios umărul, ceilalţi vor fi cu atât mai încântaţi să te sprijine, aşa că vei putea avansa cu paşi mari în direcţia dorită.

Socializarea și participarea la evenimente colective şi la proiecte de grup pot contribui la ascensiunea socio-profesională.

Banii sunt în octombrie 2016 o sursă de motivaţie puternică, dar şi o sursă de stres. Se impune prudenţă în demersurile financiare.

Formă fizică și moral

Starea generală a Săgetătorilor este ceva mai bună decât în lunile trecute.

A mai scăzut presiunea, te-ai mai relaxat puţin, atmosfera din jur este mai veselă, mai paşnică. În linii mari, nu se întrevăd probleme.

Numai că Saturn rămâne mai departe în Săgetător şi, cât timp Saturn este în semnul tău, se recomandă să îţi supraveghezi sănătatea şi să iei măsuri pentru fortificarea organismului.

Sfatul eAstrolog.ro pentru Săgetător în octombrie 2016

Scrie, desenează, cântă, dansează, expirimă-ţi emoţiile în mod creativ sau estetic!

Sursa: Horoscop lunar

kalapod.ro