Horoscop lunar Sagetator martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Sagetator Martie 2016

Horoscop lunar Sagetator

Horoscop lunar Sagetator

După data de 5 martie, comunicaţi parcă mai eficient cu rudele, dar mai ales cu părinții. Din 6 încolo, s-ar putea să fiţi mai energici, dar căutaţi să vă ţineţi în frâu impulsivitatea. Dacă aţi început să vorbiţi pe limba alor voştri, nu vă amăgiţi că au dispărut anumite conflicte. În cazul în care vă faceţi astfel de scenarii nerealiste, zilele de 11 și 12 riscă să nu vă cadă tocmai bine.

Din 12 încolo, atmosfera de acasă se îndulcește puţin, cât să facă mai calde întâlnirile și discuțiile cu părinții. Dacă situația este complicată la serviciu ori în raport cu superiorii, evitaţi ca în zilele 15 și 16 să vă refugiaţi în sânul familiei. Înfruntaţi lucrurile și îndreptaţi-le cum puteți mai bine. Cândva între zilele de 20 și 22, puteți ajunge la concluzia că menținerea climatului liniștit de acasă necesită eforturi.

Din 22 încolo, începeţi parcă să vorbiţi pe limba partenerului de cuplu și a copiilor – și aveţi mai mult chef de idile. Începând cu data de 24 martie, vă puteți simți mai vlăguiţi sau vă poate lipsi pofta de viață care vă caracterizează. În zilele de 25 și 26 puteți tinde iar să vă refugiaţi în intimitate sau în compania familiei când lucrurile nu merg la serviciu. Din nou, se recomandă să daţi piept cu realitatea.

Sursa: Horoscop lunar

Avon