Horoscop lunar Sagetator Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Sagetator Iunie 2016

Horoscop lunar Sagetator

Horoscop lunar Sagetator

Horoscop Lunar Relaxare şi Distracţii.

Relaxare şi distracţii
Fie că sunteţi pregătiţi, fie că nu, Soarele, Venus şi Mercur îl vor contacta pe rând pe electrizantul şi imprevizibilul Uranus aflat în Berbec, casa a cincea, a idilelor şi a tovarăşilor de distracţii. Spontaneitatea este singura soluţie dacă nu vreţi să vă scape nimic – şi când vi se întâmplă oare aşa ceva? Dacă aveţi o relaţie, ar fi potrivit un weekend petrecut la un hotel elegant. Nu uitaţi de jacuzzi.

Horoscop Lunar Indragostiţi şi prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Romantismul face parte din program – şi încă în stil mare. Iubitoarea Venus îşi va continua călătoria prin Gemeni, casa a şaptea, a relaţiilor. Şi are şi companie – pentru început, Soarele şi vorbăreţul Mercur. Apoi, pe 5 iunie, Lună Nouă se alătură şi ea petrecerii. Dacă vă aflaţi în căutarea unei idile, consideraţi că acum aveţi parte doar de un aperitiv.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Pe 30 iunie, atenţie la opoziţia potenţial dificilă dintre Venus, care guvernează nu numai dragostea, ci şi banii, şi Pluton, care accentuează trăsături precum gelozia şi posesivitatea. Cele două planete vor activa axa finanţelor, aşa că sunt posibile conflicte în acest sector. Veţi vedea semnele prevestitoare în jurul datei de 17 iunie, aşa că fiţi atenţi şi înăbuşiţi răul în faşă.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
E posibil ca partenerul să nu vă înţeleagă în jurul datelor de 6 şi 14 iunie, dar nu vă îngrijoraţi. Există tot felul de modalităţi de a comunica, iar dacă nu reuşiţi să faceţi asta prin cuvinte, recurgeţi la muzică – sau poate la acea tăcere de modă veche. Lămuriţi situaţia înainte de a spune lucruri pe care s-ar putea să le regretaţi ulterior.

Zile favorabile: 11,12, 13, 25, 26, 27
Zile nefavorabile: 2, 3, 6,14, 15, 20

Sursa: Horoscop lunar

Avon