Horoscop lunar Sagetator Iulie 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Sagetator Iulie 2016

Horoscop lunar Sagetator

Horoscop lunar Sagetator

Dragoste și viața în doi

Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, se află mai toată luna iulie 2016 în preajma lui Venus, planeta iubirii și a armoniei, ceea ce înseamnă că preocupările matrimoniale sau amoroase sunt printre cele mai importante. Dispoziția este mai romantică, mai afectuoasă, iar sex-appealul crește.

Prima parte a lunii iulie este dedicată mai mult analizelor și trăirilor interioare. Se poate să îți faci unele griji, să întreprinzi anumite investigații, să încerci să înțelegi mai bine psihologia celuilalt sau să descoperi un secret semnificativ pentru relație.

Partea a doua a lunii este mai relaxată, mai optimistă, favorizând voiajele în doi sau cu scop sentimental, idilele la distanță sau apropierea pe baza unor afinități intelectuale ori spirituale.

Muncă și bani

Dacă ești dispus(ă) să faci un efort, succesul nu va întârzia. Luna iulie 2016 oferă Săgetătorilor premisele unor realizări, mai ales ca urmare a muncii de echipă sau a unor alianțe profitabile.

Colaborările la distanță sunt favorizate. Îți merg bine și relațiile cu străinătatea, călătoriile de afaceri sau preocupările științifice ori culturale. Dacă vrei să publici un articol sau o carte, partea a doua a lunii este perfectă.

Iulie 2016 încurajează și demersurile financiare ale Săgetătorilor. În prima parte a lunii pot apărea cadouri sau venituri suplimentare și poți avea o inițiativă financiară care îmbină utilul cu plăcutul (poate o investiție care să aibă de-a face cu estetica ori cu confortul?). S-ar mai putea să te implici într-o atragere de fonduri.

Formă fizică și moral

Dacă te menajezi un pic, o scoți la capăt cu bine.

Cu Saturn în Săgetător, în anul 2016 nu ești în cea mai bună formă și se întâmplă să ai perioade mai bune sau mai rele.

În iulie, prima parte a lunii pare să fie mai delicată, atât pe plan fizic, cât și ca stare de spirit. Dar îți revii treptat, iar ultima decadă din iulie 2016 te găsește cu un moral crescut și gata de acțiune.

Sursa: Horoscop lunar

Avon