Horoscop lunar Sagetator februarie 2016

Horoscop lunar Sagetator

Horoscop lunar Sagetator

Pretențiile costisitoare ale partenerului și/sau copiilor ori pasiunile voastre extravagante riscă să vă dea gaură în buget între zilele de 4 și 7 februarie. Deși mai reduceţi din cheltuieli, vă puteți da seama cândva din data de 5 până în data de 7 că ar fi momentul să cereţi o promovare, să căutaţi un alt job sau să vă angajaţi într-un al doilea loc de muncă. Într-un fel sau altul, situația se rezolvă între zilele de 9 și 11.

Abilitățile voastre de comunicare și socializare se amplifică din astral din 14 februarie încolo, fiindu-vă parcă mai ușor să abordaţi orice subiect cu persoanele apropiate, dar mai ales cu familia și vecinii. Acest lucru vă sporește popularitatea începând cu data de 17, ajungând astfel să fiţi la mare căutare pe plan social. Ţineţi-vă deci mereu telefonul și laptop-ul pe aproape.

Atmosfera de acasă, dar și relația cu rudele apropiate ar putea părea armonioase din data de 27 până în data de 29, dar s-ar putea să nu fie așa decât în imaginația voastră. Ascultaţi-le mai atent vorbele și urmăriţi-le obiectiv gesturile întrucât v-ar putea ajuta să vă daţi seama dacă sunt supărați dintr-un motiv sau altul. O imagine idealizată despre familia de origine poate face mai mult rău decât bine.

Sursa: Horoscop lunar Sagetator

Originals