Horoscop lunar Sagetator August 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Sagetator August 2016

Horoscop lunar Sagetator

Horoscop lunar Sagetator

Dragoste și viața în doi

În august 2016, relațiile sunt în bătaia reflectoarelor!

Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, se află la mijlocul cerului, în cea mai vizibilă casă a horoscopul tău solar, și tot acolo se află și Venus, planeta iubirii. Viața relațională, dragostea, preocupările partenerului/partenerei sunt strâns legate de sfera publică, de carieră, aspirații înalte, statut social, high life sau personaje proeminente.

Faptul că Mercur este alături de Venus și de Jupiter, Marele Benefic, ar putea fi considerat un factor de șansă, care aduce Săgetătorilor fericire și împliniri sufletești.

Totul poate fi perfect, cu condiția să nu cazi în capcana de a nutri așteptări exagerate, mult mai mari decât ceea ce este posibil în situația reală.

Muncă și bani

Cu ambele benefice – Venus și Jupiter – în casa carierei Săgetătorului, august 2016 promite succes și realizări.

Șansa este de partea ta, te bucuri de oportunități și conjuncturi avantajoase. Este rost de laude, premii, publicitate pozitivă, favoruri din partea superiorilor, poate chiar de o avansare.

Tot în casa carierei Săgetătorului se află și Mercur, care va sta aici mai mult ca de obicei (30 iulie – 7 octombrie 2016) deoarece se află în ciclul retrogradării (efectiv retrograd în perioada 30 august – 22 septembrie). Situarea lui Mercur în casa carierei scoate în evidență relațiile profesionale (Mercur este stăpânul casei relațiilor Săgetătorului) și domeniile pur mercuriene: intelectul, informația, comunicarea, mișcarea. Toate acestea cer o abordare serioasă, analitică, lucidă.

Formă fizică și moral

Marte și Saturn sunt în Săgetător. În astrologia tradițională, Marte și Saturn sunt planete malefice, deci ar putea să te predispună la neplăceri. Saturn slăbește rezistența organismului, Marte expune la răniri, accidentări, incidente sau traume diverse.

Ai grijă, evită situațiile riscante și fii cumpătat(ă)!

Conjuncția Marte-Saturn îți poate afecta inclusiv buna-dispoziție, încrederea și optimismul.

Sursa: Horoscop lunar

kalapod.ro