Horoscop lunar Sagetator Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Sagetator Aprilie 2016

Horoscop lunar Sagetator

Horoscop lunar Sagetator

Horoscop Lunar Relaxare si Distracţii.

Relaxare şi distracţii
E posibil ca luna aceasta să nu dormiţi prea mult, în schimb însă veţi zâmbi des. Venus, Mercur şi Soarele se vor afla în impulsivul Berbec, adică în casă a cincea, a distracţiilor. Tovarăşii de distracţie obişnuiţi vor fi mai cutezători şi nu veţi avea nimic de obiectat în ceea ce priveşte iniţiativele lor. Atenţie!

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Dacă vă gândiţi să vă aşezaţi la casa dumneavoastră – alături de o singură persoană, desigur -, sunteţi predispuşi la o asemenea hotărâre în jurul datei de 5 aprilie. Iubitoarea Venus va pătrunde în impulsivul Berbec, iar Mercur în senzualul Taur. Acest semn de pământ (Taurul) ia lucrurile în serios, dar nu vă îngrijoraţi. în aceeaşi zi, Soarele va forma un trigon favorabil cu practicul Saturn din zodia dumneavoastră. Aveţi încredere în instinct.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Mercur se va afla în Taur între 5 aprilie şi 12 iunie, aşa că veţi fi preocupaţi de plăcerile lumeşti – precum şi de modalităţile de a face bani pentru a vă putea bucura de ele. Dacă sectorul financiar devine delicat în jurul datei de 30 aprilie, nu sunteţi dumneavoastră de vină. Mercur a intrat în mişcare retrogradă. Nu luaţi decizii drastice cel puţin încă trei săptămâni – şi nu vă grăbiţi!

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Destul de ciudat, dar cea mai delicată zi a lunii va fi probabil cea a păcălelilor. Năstruşnicul Mercur va intra în contact cu excentricul Uranus, iar Soarele este şi el în exuberanţa zodie a Berbecului. Din fericire, vă plac surprizele, aşa că puneţi-vă centura de siguranţă şi bucuraţi-vă de cursă!

Zile favorabile: 1,2,3, 5,9, 12, 18, 30
Zile nefavorabile: 4, 6, 15, 16, 19, 27

Sursa: Horoscop lunar

 

Dasha