Horoscop saptamanal Rac 30 – 05 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Rac (30 – 05 August 2016)

Pe 30 iulie, unii nativi pot resimti oarecare stres organic, manifestata prin instabilitate emotionala, momente de lipsa de energie care alterneaza cu altele cand sunt hiper-activi sau chiar agitati;

Horoscop Saptamanal Rac

Horoscop Saptamanal Rac

mintea lor poate fugi de la o idee la alta sau le poate accentua starile de incertitudine provocate de incapacitatea de a analiza cu calm o situatie inainte de a lua o decizie.

 Intre 31 iulie, 1 si 2 august (pana la ora 4 dimineata), Luna, care le va tranzita semnul zodiacal, va contribui la accentuarea emotivitatii si la exacerbarea sensibilitatii. Pe fond, nu e nimic rau insa, ori de cate ori va fi vorba de mobilizarea lor in vederea unei activitati care cere efort, rezistenta nervoasa si consum de energie fizica, ei vor fi dezavantajati, obosind repede.

Intre 2 august si 4 august (pana la ora 10:34′), se intrevad posibile succese sau rezolvari fericite intr-o chestiune baneasca (teoretic, de mai mare importanta). Luna Noua poate marca dupa 2 august un moment –cheie, o borna in regimul salarial sau, in general, al veniturilor obtinute din munca si efort propriu.

Din a doua parte a zilei 4 august pana pe 5 august, Racii vor beneficia de contributia planetelor Mercur si Venus care vor netezi multe dintre premizele conflictuale ale unor discutii prin intuirea interesului personal, pragmatism, logica, ordine in gandire si prudenta in exprimare. Toate acestea vor functiona in avantajul lor.

Sursa: Horoscop Urania

Dasha