Horoscop saptamanal Rac 27 – 02 Septembrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Rac (27 – 02 Septembrie 2016)

In prima parte a zilei de 27 august, nimic semnificativ, cu exceptia unor minore tulburari fiziologice pe parcursul noptii (febra musculara, amorteli, circulatie deficitara la nivelul gambelor).

Horoscop Saptamanal Rac

Horoscop Saptamanal Rac

Intre 27 august, dupa ora 07:06′, si dimineata zilei de 29 august, pana la ora 11:12′), preocupari centrate pe propria persoana, pe interesele lor, pe sanatatea lor sau pe mai bunul plasament social al individului nascut in zodia Racului. Perioada de interiorizare si de meditatie cu privire la unele asocieri, parteneri, afaceri, contracte sau responsabilitati publice, liber asumate.

Din a doua parte a zilei de 29 august pana pe 31 august dupa-amiaza la ora 18:22′), impulsul interior al unor este acela de a cheltui – dupa posibilitati – mai mult ca in alte dati pentru a compensa sirul zilelor in care au trait modest, facand economii si restrangandu-si cheltuielile ori reprimandu-si dorintele din prudenta financiara sau vor dori o compensare; chiar daca sumele „puse in joc” nu vor fi mari, le vor face placere prin simpla placere de a face cumparaturi. Cei cu „dare de mana” isi vor permite pofte si chefuri mai scumpe.

Din seara zilei de 31 august pana la sfarsitul zilei de 2 septembrie, Racii vor fi obligati sa ia parte la discutii, sa aiba initiative, sa decida. Principala preocupare a momentul este cea administrativa, organizatorica, sugerand sfarsitul unor relatii de natura materiala mai vechi si inceputul altora, noi, care se vor asocia cu dorinta si speranta de mai bine, mai ordonat, mai corect, mai legal, mai profitabil. Unii ar trebui, in functie de natura intereselor puse in joc, sa faca una sau doua calatorii cu scop precis, pentru a rezolva, a semna acte, a depune cereri, a obtine aprobari, a fi primiti in audienta, etc. O alta categorie de nativi se poate confrunta cu ipostaza examenelor si testelor de verificare profesionala, indiferent de varsta care le mobilizeaza atentia, interesul si atentia.

Sursa: Horoscop Urania

Avon