Horoscop saptamanal Rac 23 – 29 Iulie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Rac (23 – 29 Iulie 2016)

Intre 23 si 24 iulie (pana la ora 15:33′), predispozitia spre o viata spirituala mai intensa decat in alte dati, nevoia de a medita, de a analiza, de a aprofunda pentru a gasi temeiul lucrurilor in care cred care si pe baza carora nativii isi construiesc un drum in viata.

Horoscop Saptamanal Rac

Horoscop Saptamanal Rac

Alti Raci pot fi cuprinsi de moleseala afectiva, de renuntare, de abandon si de tristete pe fondul unei dezamagiri afective. Incapacitatea de a se mobiliza si de a fi eficienti in cazul unor discutii stresante sau al sustinerii examenelor si concursurilor.

Intre 24 iulie (dupa-amiaza) si 26 iulie (pana la ora 18:38′), Racii vor incerca sa revina in „actualitate”, sa se desprinda din mrejele gandurilor fara sfarsit si sa devina eficienti. In acest rastimp, se poate contura si un interes in legatura cu o posibila functie sau activitate se va fi recompensata baneste.

Intre 26 iulie (seara) si 28 iulie (pana la ora 21:17′), dizarmonia se va instala intre ei si unii cunoscuti sau parteneri afectivi. Gelozia nu este un sentiment tocmai rar la nativii care nu se vor putea detasa de amintirea unei situatii in care au fost pusi de persoanele din acest segment relational si care le-au provocat suferinta si lacrimi de furie. Pentru Racii care sunt singuri, dorinta de a infrange acest complex al singuratatii le poate impinge, mai ales pe femei, sa faca optiuni „disperate”, sa accepte relatii ciudate, care nu le fac cinste si care, in viitor, le pot crea necazuri: in popor se cheama „saptamana oarba”; in astrologie, indica „mana proasta” in alegerea unui partener.

Intre seara zilei de 28 si 29 iulie, planuri cu privire la depasirea unei situatii neplacute cu care se confrunta la locul de munca (neplata salariilor, modificarea conditiilor contractuale etc.).

Sursa: Horoscop Urania

Avon