Horoscop saptamanal Rac 15-21 Octombrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Rac (15-21 Octombrie 2016)

Intre 15 si 16 octombrie (pana la ora 18:05′), situatii neprevazute care provoaca enervare si angajeaza familia nativului. Racii se vor mobiliza rapid si vor face eforturile pentru a se apara, a-si proteja imaginea, a-si consolida autoritatea (daca sunt sefi, patroni, conducatori, lideri, etc.) sau vor avea initiative surprinzatoare prin curaj si determinare.

Horoscop Rac

Horoscop saptamanal Rac

Luna Plina din 16 octombrie poate marca semnificativ o secventa de viata publica pentru acesti nativi. Din dupa-amiaza zilei de 16 octombrie pana pe 18 octombrie, ora 17:30′, unele cunostinte ii pot destabiliza pe Raci prin ceea ce spun, prin incercarea de a-i influenta sau prin comportamentul lor marcat de egoism si interese materiale.

Posibila deziluzie sentimentala sau concluzie trista pe fondul unor derapaje afective. Intre 18 octombrie si 20 octombrie, ora 18:29′, Racii vor fi rezervati evitand sa-si faca publice intentiile ori parerile lor cu privire la ceea ce se intampla la locul de munca, mai ales daca, acolo, opereaza pentru moment, o ancheta, o cercetare, o verificare.

Rezolvarea unei stari de sanatate conditionata de un consult, o analiza sau un tratament efectuat in strainatate ori in urma unei deplasari in alta localitate, va beneficia, din 18 octombrie, de prezenta planetei Venus in casa sanatatii de fiecare zi. Intre seara zilei de 20 si 21 octombrie, desi Luna va tranzita semnul lor zodiacal natal, predispozitia astrala va fi marcata de discrepantele ce vor surveni in relatiile parteneriale, familiale, oficiale sau institutionale.

Bine ar fi ca Racii sa se abtina sa intre in dispute, sa nu amplifice conflictele deja existente. Comportamentului lor va fi caracterizat de o uriasa incapatanare, greu de disociat, in forma si continut, de o rezistenta psihica remarcabila. Rigiditatea si fixismul lor in opinii, solutii si comportament ii va transforma in adevarati „gladiatori” ai conflictelor si abordarilor divergente.

Sursa: Horoscop Urania

Avon