Horoscop saptamanal Rac 13 – 19 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Rac (13 – 19 August 2016)

Intre 13 şi 14 august (până la 7dimineaţa), controverse şi situaţii care provoacă iritare la locul de muncă.

Horoscop Saptamanal Rac

Horoscop Saptamanal Rac

Discuţii intense, dar fără rezultat cu privire la stilul de muncă, la eficienţă, la prevederile unui regulament, în această perioadă, ca de altfel în întreaga săptămână, nu sunt indicate eforturile musculare, exerciţiile sportive epuizate sau munca fizică axată pe cărat, ridicat, mutat greutăţi. Pot fi afectate ţesuturile musculare, tendoanele, oasele sau poate fi perturbată circulaţia arterială, între a doua parte a zilei de 14 august şi 16 august (până la ora 15), posibile supărări reţinute, nerostite sau formulate lapidar.

Stresul celor care deţin funcţii publice va fi ridicat şi el va arunca o povară grea pe întreaga activitate cotidiană. între după-amiaza zilei de 16 august şi 18 august (până la ora 19:35), Luna Plină îşi poate răsfrânge influxurile pe una din cele două axe ale banilor şi veniturilor sau chiar pe ambele. în funcţie de viaţa şi evenimentele în care este Implicat un nativ din Rac. Nota fundamentală este de schimbare bruscă, de situaţie care evoluează dinamic, nota particulară sub care ea se poate concretiza tine însă şi de horoscopul naşterii fiecărui nativ.

Astfel, unii Raci s-ar putea vedea nevoiţi să onoreze o plată (taxă, amendă, despăgubire) provocată de copilul/copiii săi.între seara zilei de 18 august si 19 august, drumurile pot modifica în ultima clipă programul obişnuit. Plecările pot fi perturbate de evenimente care să-i oblige pe nativi să facă demersuri pe lângă instituţii administrative pentru a îndeplini toate formalităţile neglijate sau amânate ori modificate în ultimul moment. Sunt vizate călătoriile în ţară şi în străinătate, cele de scurtă durată, dar şi cele pe termen lung sau plecările definitive. Există numeroase indicii care pun accentul pe examene, întreceri, concursuri cu miză profesională în domenii tehnice sau vocaţionale.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro