Horoscop saptamanal Rac 09 – 15 Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania РHoroscop Saptamanal Rac (09 Р15 Aprilie 2016)

Intre 9 aprilie si prima parte a zilei de 10 aprilie, discutiile pe chestiuni practice cu prietenii le pot aduce un beneficiu de stabilitate sau pot consolida o cooperare.

Horoscop Saptamanal Rac

Horoscop Saptamanal Rac

Totusi, ca forta astrala, contextul este modest asa incat nativii ar fi bine sa nu se lase in voia astrelor, ci sa depun un efort real pentru a face fata nivelului si exigentelor unei misiuni incredintate.

Din a doua jumatate a zilei de 10 aprilie (dupa ora 9 dimineata) pana pe 12 aprilie dimineata, vizate vor fi cele doua case ale sanatatii. Primul segment asupra caruia va actiona acest impuls astral priveste sistemul arterial in general si intreaga fiziologie a membrelor inferioare (os, muschi, arte, vene), sistemul hepatic si regimul sangelui. Nu sunt excluse accidentele provocate de taieri, intepaturi sau micile interventii chirurgicale menite sa remedieze o disfunctie aparuta in corp sau pe corp, de la sold pana la labele picioarelor, secundar, fiind interesate si bratele. Al doilea segment unde se va resimti aceasta influenta, priveste locul de munca si relatii cu superiorii; aici, sunt posibile conflicte deschise provocate de diferente de interese sau de stil si pregatire profesionala ori de competenta care sunt puse in discutie.

Din a doua parte a zilei de 12 aprilie si pana pe 14 aprilie dimineata, existenta Racilor este dificila, solicitari, hartuieli si obligatii vin din toate partile.

Din 14 aprilie dimineata si pana la sfarsitul zilei de 15 aprilie, sectorul munca si salarii este iarasi angajat de un context astral, de astadata si mai puternic, si mai activ, care poate actiona independent de fluctuatiile relationale semnalate mai sus, dar care poate fi, in unele cazuri, o consecinta a acelora. Pe fond, contextul este bun, cel putin sub aspect banesc. Unii pot fi avansati, altii pot capata o functie, o demnitate sociala, un rang profesional care se asociaza, automat, fara a mai fi nevoie de negocieri, de un venit in plus, unul poate, chiar, substantial.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro