Horoscop saptamanal Rac 06 – 12 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Rac (06 – 12 August 2016)

In ziua de 6 august (pana la ora 20), desi cei doi Benefici se afla in casa comunicarii, comunicarea va fi viciata de impresiile si impulsurile nativilor de a taia firul in patru, de a cauta chitibusuri, de a gasi nod in papura tuturor celor cu care au un schimb de informatii sau de opinii.

Horoscop Saptamanal Rac

Horoscop Saptamanal Rac

Un alt segment lezat de aceasta tendinta, va fi cel al examenelor unde nativii se pot „incurca” in chestiuni minore ceea ce ar atrage scaderea punctajului sau un dezavantaj semnificativ fata de restul competitorilor. Este de luat in seama aceasta etapa si de catre cei maturi care se pot prezenta la un concurs pentru ocuparea unui loc de munca si unde, pot intampina dificultati la probele practice. E nevoie de calm, atentie, concentrare si stapanire a nervilor. Acelasi context astral poate inlesni conflictele la locul de munca. Sunt de evitat excursiile sau sporturile legate de elementul Pamant (alpinism, escaladari montane, deplasarile in locuri nesigure unde vor trebui sa strabata trasee periculoase, rape, pesteri, tuneluri, ruine, poduri vechi etc.).

Intre seara zilei de 6 august si 9 august (pana la ora 8 dimineata), se anunta o perioada fara o directie clara.

Din 9 august (dupa ora 8) pana pe 11 august, la ora 21, un cumul de stari de spirit profunde ii va transforma pe nativi in niste persoane hipersensibile, care vor reactiona disproportionat la orice „adiere” si care vor fi chinuiti de o gama larga de trairi (amintiri, regrete, resentimente, tristeti, tendinte posesive, predispozitie lacrimogena, etc.).

Intre 11 august, seara, si 12 august Racii vor ridica pretentii fata de colegii de serviciu sau vor formula, sefilor lor, revendicari. In planul sanatatii, Racii nu vor putea alege, pentru moment, cea mai buna solutie pentru tratarea unei afectiuni tratarea unei afectiuni.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro