Horoscop saptamanal Rac 03 – 09 Septembrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Rac (03 – 09 Septembrie 2016)

Intre 3 si 5 septembrie (pana la ora 15:39′), in fine! – o perioada mai placuta traita in sanul familiei.

Horoscop Saptamanal Rac

Horoscop Saptamanal Rac

O clipa de respiro, o oaza de liniste, un repaus binefacator, o sedere reconfortanta iata ce pot obtine in aceasta perioada Racii care vor sta mai mult (sau numai) acasa, alaturi de rude. Fireste, cu conditia ca nativul sa fie in relatii bune cu acestia.

Din 9 septembrie, in acest sector, va intra Jupiter care, avand o forta si o paleta mai larga de actiune decat sora lui mai mica, Venus, va lucra in beneficiul acestui sector astral, timp de un an, ceea ce va putea aplanarea multor suparari si nemultumiri, risipind ambitiile gratuite si ostilitatile nascute din orgolii marunte.

Intre 5 septembrie dupa-amiaza si 8 septembrie dimineata (pana la ora 04:19′), unele persoane apartinand zodiei Racului pot fi tristi sau amarati din cauza unei relatii care merge prost si care, la tot pasul, este subrezita de informatii, banuieli confirmate, constatari personale dezamagitoare sau marturisiri socante. Nu sunt de loc indicate tentativele de castig prin participarea la jocuri de noroc, pariuri sportive pe sume mari sau alte speculatii (bursiere, de exemplu). Unii parinti pot fi necajiti din cauza copiilor lor, indiferent de varsta acestora.

Intre 8 si 9 septembrie (pana la ora 15:55′), posibile schimbari, transformari, restructurari la locul de munca care-i pun pe jar pe unii nativi care-si vad, astfel, amenintate fie siguranta locului de munca, fie veniturilor salariale. Intreaga saptamana, se vor manifesta discrepante la nivelul comunicarii interumane. Unii nu vor gasi cuvintele potrivite, altii vor formula cam din topor ceea ce cred sau doresc, starnind dezaprobarea celor din jur. In aer va pluti lipsa de masura sau de diplomatie. Subiectivismul va fi la cote mari dupa cum, responsabila de aceste derapaje va fi, deruta interioara.

Sursa: Horoscop Urania

Dasha