Horoscop saptamanal Rac 02 – 08 Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania РHoroscop Saptamanal Rac (02 Р08 Aprilie 2016)

Intre 2 si 3 aprilie, Racii pot avea mici surprize cu privire la beneficiile materiale sau pot imagina o solutie interesanta prin care sa rezolve o problema financiara, fiscala, legala.

Horoscop Saptamanal Rac

Horoscop Saptamanal Rac

Intre 4 si 6 aprilie dimineata (pana la ora 10), intuitia si capacitatea nativilor de a presimti este traita si exercitata la cote mari. Totul este pentru ei o sursa de meditatie, un prilej de a invata si, in masura in care isi doresc, cu adevarat, sa progreseze, ar fi indicat sa cultive, in acest rastimp, lecturile sau orice alta forma de invatare clasica sau moderna. Perioada e buna pentru procesele interioare (analiza, introspectie, meditatie) menite sa rezolve contradictiile, nedumeririle si conflictele sufletesti nerostite. Totusi, pe fondul acestei sensibilitati crescute si a cotei ridicate de emotivitate, perioada nu va fi favorabila discutiilor explicative ori sustinerii argumentelor personale pe fondul unui conflict ori a participarii la forme de examinare.

Din a doua parte a zilei de 6 aprilie pana pe 8 aprilie dimineata (ora 10), cariera, viata publica, imaginea vor fi un loc fierbinte in ansamblul existentei nativilor.

Luna Noua din 7 aprilie va contribui la intensificarea problemelor cu care acestia se confrunta, de la un timp, sau a celor care tasnesc, acum, cu forta unui gheizer. Momentul este bogat in resurse astrale si el se poate contura in chip diferit, in functie de varsta si plasamentul social al fiecarui nativ dar nota particulara va fi data de felul brusc, intempestiv, intens de manifestare a evenimentelor, asociat cu riscuri, pericole si confruntari publice.

Pe 8 aprilie, dupa ora 10 dimineata, Racii vor dori o stabilizare a relatiilor cu acele cunostinte care le-au oferit, altadata, sprijin, sfat, solidaritate sau vor incerca, alaturi de aceia, sa inceapa o activitate, in interes comun.

Sursa: Horoscop Urania

 

Matar.ro