Horoscop lunar Rac Octombrie 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Rac Octombrie 2016

Horoscop lunar Rac

Horoscop lunar Rac

Dragoste și viața în doi

Octombrie 2016 este o lună pasională pentru Raci, dar plină de năbădăi.

Venus, planeta iubirii, se găseşte până pe 18 octombrie în casa dragostei, a sexualităţii și a dorinţei Racului. Este o poziţie care de regulă stimulează senzualitatea şi romantismul şi scoate în cale conjuncturi favorabile declanşării unor evenimente amoroase.

Pe de altă parte, Marte, planeta pasiunii, dar şi a conflictului, se află în casa cuplului Racului, unde face o conjuncţie cu intensul dar tensionatul Pluto. Această configuraţie generează o atmosferă relaţională densă, încordată, focalizată. Sentimentele sunt pline de forţă, dar foarte instinctuale, obsesive uneori, cu atracţii şi repulsii puternice şi cu o tendinţă către relaţii de genul “love and hate”. Ai grijă!

Muncă și venituri

În octombrie 2016, atenţia Racilor pare să se îndrepte mai degrabă către viaţa privată, decât către carieră şi lumina reflectoarelor. Cu toate astea, este o perioadă în care poţi face anumite progrese şi chiar unele schimbări sau înnoiri profesionale care, în final, se vor dovedi în avantajul tău.

În acest sens, Luna Plină de la mijlocul lunii octombrie 2016 ar putea funcţiona ca un factor de conştientizare sau de declanşare.

Sectorul relaţional al Racului fiind foarte încordat, este posibil ca parteneriatele de afaceri, colaborările sau contractele să fie surse de stres şi îngrijorare. Ai însă mână bună în materie de proprietăţi imobiliare şi poți avea succes în învestiţii pe termen lung, mai ales în primele două decade din octombrie 2016.

Formă fizică și moral

Conflictele sau stresul prelungit îţi fac mult rău: îţi şubrezesc sistemul imunitar şi lasă poarta deschisă bolilor. Încearcă să fii mai zen, să te detaşezi puţin de situaţiile prea solicitante emoţional şi, mai ales, să te relaxezi mental!

O activitate creativă ţi-ar prinde foarte bine. S-ar putea chiar să ai realizări interesante.

Sfatul eAstrolog.ro pentru Rac în octombrie 2016

Implică-te într-un efort de echipă sau bate-te pentru un scop nobil!

Sursa: Horoscop lunar

Dasha