Horoscop lunar Rac martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Rac Martie 2016

Horoscop lunar Rac

Horoscop lunar Rac

După data de 5 martie, vă puteți surprinde mai des într-o dispoziție meditativă și poate ceva mai preocupaţi de cele sfinte. Este posibil să apară oportunitatea de a urma un curs sau de a lega o prietenie cu cineva din străinătate, de altă naționalitate ori religie. Din data de 6 încolo, aşteptaţi-vă la agitație la locul de muncă. Vă recomand să vă odihniţi. Căutaţi să nu cădeţi pradă unor așa-ziși lideri spirituali în zilele de 11 sau 12.

Începând cu data de 12, se poate înfiripa o relație la distanță ori cu cineva de altă naționalitate ori religie. Faptul că sunteţi atenţi, poate prea atenţi, la ceea ce spuneţi poate produce complicații în zilele de 15 și 16. Dacă s-a legat ceva la începutul celei de-a doua decade a lunii, există riscul ca la un moment dat între zilele de 20 și 22 să se dovedească a fi fost un foc de paie. Vedeţi dacă merită să luptați.

După data de 22 a lunii, felul în care gândiţi și vă exprimaţi pare să comande mai multă autoritate și respect pentru experiența voastră de muncă. Din 24 încolo, pot reveni în peisaj vechi probleme de sănătate sau vă confruntați cu urmările unui stil de viață dezordonat. Dacă s-a închegat o relație între voi și cineva din altă ţară, de altă religie ori naționalitate, pot apărea probleme în zilele de 25 și 26.

Sursa: Horoscop lunar

Elefant.ro