Horoscop lunar Rac Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Rac Mai 2016

Horoscop lunar Rac

Horoscop lunar Rac

Horoscop Lunar Relaxare si Distracţii.

Relaxare şi distracţii
Un cer plin de energii moderate – de pământ – va face ca prima parte a lunii să fie extrem de plăcută, aducând o mulţime de oportunităţi de a lega noi prietenii. De vreme ce trei planete se vor afla în casa a unsprezecea, în robusta şi practica zodie a Taurului, puteţi fi siguri că influenţa lor va fi durabilă.

Horoscop Lunar Indragostiţi si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Iubitoarea Venus va pătrunde în voioasa zodie a Gemenilor pe 24 mai, poziţionându-se în casa a douăsprezecea, a intimităţii. Primul lucru pe care l va face va fi să formeze o opoziţie dificilă cu incandescentul Marte, aşa că va trebui să luptaţi contra impulsului de a vă îmbufna sau de a vă ascunde. Dacă cineva vă răneşte, comunicaţi-i acest lucru.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Sunt posibile dispute legate de bani în ultima săptămână din mai. Dacă v-a iritat lipsa de responsabilitate în acest domeniu a unei anumite persoane, nu mai fierbeţi la foc mic. Dacă puteţi, puneţi lucrurile la punct la începutul lunii – să zicem pe 10 sau pe 11 mai. Vă scutiţi astfel de stres şi de tensiuni.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Lui Jupiter îi place să amplifice lucrurile. Asta face el cel mai bine. Pe de altă parte, Saturn se încruntă atunci când e vorba să ne răsfăţăm cu lucruri inutile. Ce echipă! Aceste planete vor forma o cuadratură pe 26 mai, aşa că vă puteţi aştepta la o anumită încordare, mai ales în domeniul muncii şi al relaţiilor de la serviciu. Dacă simţi că cineva îşi cam dă aere de şef, puneţi piciorul în prag.

Zile favorabile : 1,2,7, 10, 11,12, 13
Zile nefavorabile : 4, 5, 21, 22, 24, 26

Sursa: Horoscop lunar

Avon