Horoscop lunar Rac Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Rac Iunie 2016

Horoscop lunar Rac

Horoscop lunar Rac

Horoscop Lunar Relaxare si Distracţii.

Relaxare şi distracţii
Aceasta este perioada dumneavoastră favorită, când începe parada planetelor din Rac, casa întâi, a personalităţii şi a înfăţişării. Probabil că veţi petrece mult timp alături de familie, iar copiii vor fi extrem de amuzanţi şi mai ales afectuoşi. Luna viitoare va aduce şi mai multe evenimente de acelaşi fel. Scoateţi grătarul în curte.

Horoscop Lunar Indragostiţi şi prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Iubitoarea Venus va pătrunde în zodia dumneavoastră liniştitoare pe 17 iunie – tocmai la timp. în aceeaşi zi, realistul Saturn va forma o cuadratură iritantă cu visătorul Neptun, iar asta înseamnă că se vor spulbera o mulţime de fantezii. Dacă un prieten ridică o problemă serioasă legată de domeniul relaţiilor, îmbrăţişările vor fi cu siguranţă potrivite.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Luna Plină de pe 20 iunie are loc la ultimul grad din Săgetător, în casă a şasea, a muncii. Dacă v-aţi săturat de condiţiile de la serviciu, nu e nevoie de prea multă muncă de convingere pentru a vă determina să plecaţi trântind uşa în urma dumneavoastră. Mai înainte însă, fiţi siguri că există şi alte opţiuni.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Dacă simţiţi că nu sunteţi înţeleşi în jurul datelor de 5, 6 şi 7 iunie, probabil că aveţi dreptate. Soarele şi Venus din Gemeni vor forma aspecte de inconjuncţie cu intensul şi pretenţiosul Pluton – care nu prevestesc nimic bun în domeniul conversaţiilor şi al comunicării. Nu luaţi hotărâri importante şi amânaţi anunţurile.

Zile favorabile 26, 27, 28, 29
Zele nefavorabile 5, 6, 7, 14, 15, 17, 22

Sursa: Horoscop lunar

Dasha