Horoscop lunar Rac Iulie 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Rac Iulie 2016

Horoscop lunar Rac

Horoscop lunar Rac

Dragoste și viața în doi

În iulie 2016 senzualitatea Racilor se manifestă cu intensitate maximă.

Marte, planeta energiei sexuale și a pasiunii, se află în casa iubirii și a erotismului Racului. Tot acolo s-a aflat și luna trecută, cu diferența că atunci era în mișcare retrogradă, iar acum este în mișcare directă, deci mult mai decis, explicit și eficient.

Iar asta nu este tot! Până pe 12 iulie 2016, Venus, planeta dragostei, se află chiar în Rac.

Prin urmare, toată luna este străbătută de filonul dorinței, care îți motivează acțiunile și deciziile. În plus, prima parte a lunii iulie se află sub influența seducției și a romantismului, fiind cu precădere favorabilă pentru împliniri sentimentale, găsirea iubirii, fericire, înțelegere.

Muncă și bani

Iulie 2016 este o lună cu mare potențial de succes profesional pentru Raci.

Soarele, cel ce răspândește vitalitate și strălucire, se află în Rac în primele două decade. Prin urmare, ai mai multă vizibilitate, mai multă influență, emani siguranță de sine și autoritate, te impui, atragi admirația.

În prima decadă din iulie 2016, alături de Soare se află și Mercur, care îți accentuează abilitățile intelectuale și darul comunicării, și Venus, care îți netezește drumul spre cooperare, șansă și bani.

Banii vin către tine cu ușurință și în ultimele două decade, când Mercur, Venus și Soarele intră pe rând în casa finanțelor Racului, făcând aspecte armoniose cu planetele aflate în celelalte case vocaționale: Saturn, din casa muncii, și Uranus, din casa carierei și a statutului.

În fine, Marte, stăpânul casei carierei Racului, este foarte bine poziționat, promițând noroc și oportunități.

Formă fizică și moral

Te simți în formă, radiezi energie și optimism. Ești activ(ă) și plin(ă) de aplomb.

Dacă ai vreo afecțiune cronică, trateaz-o cu multă grijă și fii atent(ă) la tot ceea ce este legat de oase, articulații, piele, păr, unghii și absorbția de minerale!

Ar fi bine să nu te expui la soare decât pentru scurte perioade de timp.

Sursa: Horoscop lunar

Originals