Horoscop lunar Rac februarie 2016

Horoscop lunar Rac

Horoscop lunar Rac

În zilele de 4, 5, 6 şi 7 februarie, cariera sau statutul social, al vostru sau a partenerului de viață sau afaceri, poate interveni între voi, dar dacă discutați serios pe acest subiect din data de 5 până în data de 7 a lunii, intervalul 9-11 februarie vă va găsi sigur mai sudați ca niciodată. Este în puterea voastră să treceți peste acest hop din relația voastră.

Din 14 februarie încolo, s-ar preta să-i comunicaţi asociatului sau partenerului de cuplu cum înţelegeţi voi să se cheltuiască finanțele deținute în comun și care ar fi limitele libertății personale, astfel încât să ajungeți la un numitor comun. Lucrați intens la acest capitol până în data de 17 februarie, iar după această dată, relația voastră, chiar și sectorul personal va avea de câștigat.

Din data de 27 până în data de 29 februarie, fie aveţi parte de zile frumoase în compania partenerului de cuplu, fie ignoraţi mai mult sau mai puțin deliberat că mai există încă probleme care sapă la fundația relației voastre. Tot în acest interval, în spatele zâmbetului unui coleg de serviciu aparent binevoitor s-ar putea ascunde intenții rele în ceea ce vă privește. Fiţi precauţi cu colegii de muncă!

Sursa: Horoscop lunar Rac

Dasha