Horoscop lunar Rac August 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Rac August 2016

Horoscop lunar Rac

Horoscop lunar Rac

Dragoste și viața în doi

August 2016 nu este o lună prea satisfăcătoare pentru Raci în plan relațional.

Stăpânul casei cuplului Racului, Saturn, se află într-o poziție puțin favorabilă (nu e o noutate, situația datează din 2015), care scoate în evidență mai mult îndatoririle, eforturile și, eventual, condițiile restrictive sau de subordonare din cadrul relației. Acum, totul poate căpăta o formă mult mai vizibilă, din cauza alăturării lui Marte, care, în plus, are darul de a stimula impulsivitatea și tendințele conflictuale.

Venus, planeta tradițională a iubirii și a cuplului, nu este nici ea într-o poziție prea puternică, dar îți poate aduce unele beneficii afective la drum, prin intermediul comunicării sau al preocupărilor intelectuale comune.

Muncă și bani

Sincer, în august 2016 ți-ar sta mai bine în concediu! Nu este o lună ușoară sau veselă pentru Raci în plan profesional.

Conjuncția Marte-Saturn din casa muncii Racului promite trudă, responsabilități mărite, conjuncturi dificile și o atmosferă de lucru tensionată. S-ar putea să ai un program încărcat, să îți fie restricționată libertatea de acțiune, să trebuiască să te ocupi de sarcini neplăcute sau să muncești în condiții grele. Te poți consola, însă, cu gândul că vei face bani, că ai ocazia să progresezi, că efortul îți va fi răsplătit.

S-ar putea constata o reliefare în zona activităților intelectuale, a informației, a comunicării și a drumurilor.

Eclipsa de Lună din august 2016 poate declanșa ceva neașteptat în zona finanțelor Racului.

Formă fizică și moral

Atenție mărită! Aflată sub o conjuncție Marte-Saturn în casa bolilor Racului, luna august 2016 poate fi critică pentru sănătatea Racilor.

În același timp, poate fi o lună a măsurilor drastice în privința stilului de viață, a formei și a înfățișării fizice, a dietelor etc. Totul trebuie, însă, făcut cu măsură și cu multă grijă privind consecințele.

Punctul tău forte este că ai un moral foarte bun.

Sursa: Horoscop lunar

Avon