Horoscop lunar Rac Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Rac Aprilie 2016

Horoscop lunar Rac

Horoscop lunar Rac

Horoscop Lunar Relaxare si Distracţii.

Relaxare şi distracţii
Un grup de planete din incandescentul Berbec vă va anima luna în stil mare şi, alături de Lună Nouă din aceeaşi zodie, de pe 7 aprilie, vă va îmboldi să vă faceţi bagajul şi să plecaţi brusc la drum. Dacă puteţi, chiar ar trebui s-o faceţi. La urma urmei, când v-aţi luat liber ultima dată?

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Nişte energii pozitive şi robuste se vor afla o bună parte din lună în casă a unsprezecea, a prietenilor şi a grupurilor. Dacă aveţi chef de joacă, puteţi conta pe tovarăşii potriviţi, care sunt fericiţi să vi se alăture. Venus va intra în această casă pe 30 aprilie, iar o idilă cu prietenul unui prieten ar putea figura pe agendă.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
între 5 şi 29 aprilie, Venus, zeiţa iubirii şi a banilor, îşi va petrece timpul în incandescentă şi impulsivă zodie a Berbecului. Dacă ieşiţi la cumpărături, mai ales în jurul Lunii Noi de pe 7 aprilie, ar trebui să aveţi alături un prieten sensibil care să vă ferească de încurcături financiare. De fapt, încredinţaţi-i mai bine lui cârdul.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Destul de ciudat, dar ziua păcălelilor va găzdui câteva tranzite astrologice perfecte pentru această tradiţie inedită. Fiţi pe fază, iar dacă antenele vă spun că cineva încearcă să vă joace o festă, să ştiţi că e adevărat. Pregătiţi-vă şi dumneavoastră cu câteva surprize! Nimic vătămător, desigur. Uşurel!

Zile favorabile: 1,4,5, 14
Zile nefavorabile: 6, 7, 19, 27, 28

Sursa: Horoscop lunar

kalapod.ro