Horoscop saptamanal Pesti 30 – 05 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Pesti (30 – 05 August 2016)

Pe 30 iulie, mare risipa de cuvinte, de idei, de ipoteze de viata. Nativii se pierd in analize, rascolesc amintirile, amesteca trecutul cu prezentul si nu ajung la nici o concluzie utila lor.

Horoscop Saptamanal Pesti

Horoscop Saptamanal Pesti

Un rol perturbator in tot acest vartej de atitudini si discutii il joaca familia de care apartin prin nastere.

Intre 31 iulie, 1 si 2 august (pana la ora 4 dimineata), starea lor de spirit va fi diferita de la o clipa la alta: Pestii, cand se vor simti bine, liberi, fericiti, bucurandu-se de tot ceea le ofera viata, fie chiar si in conditii modeste, pe masura existentei lor, cand vor cadea pe ganduri si se vor intrista. Ceea ce ii va supara va fi pierderea sperantei cu privire la un progres, la schimbarea pe care doresc sa o faca in viata sau in profesia lor si care se dovedeste, deocamdata, imposibila.

Intre 2 august si 4 august (pana la ora 10:34′), se poate petrece ceva important pentru viitorul lor profesional, adica se va ivi o raza de Soare, caci despre Soare este vorba in contextul fazei de Luna Noua (Soare in conjunctie cu Luna in zodia Leului) care le va deschide usa spre o solutie ce presupune valorificarea meseriei, a calitatilor si insusirilor personale.

In planul sanatatii, desi perioada va pune la incercare cordul si, secundar, sistemul venos, ea va ramane pozitiva prin vigoarea trupeasca si forta organismului de a se recupera, pe care o va insufla.

Din a doua parte a zilei 4 august pana pe 5 august, discutii concrete despre un contract sau despre conditiile unei rezolvari.
Desi, in casa a VII-a, se va afla Mercur, care sustine gandirea logica si practica, desi se va afla si Venus, Micul Benefic, totusi, nativii trebuie sa tina cont de un important sir de blocaje, opozitii sau conditii care vor ingreuia dialogul si initiativa. Unele privesc (sau decurg) din functie, rang, demnitate, nume, altele din chiar clauzele unui contract.

Sursa: Horoscop Urania

Originals