Horoscop saptamanal Pesti 23 – 29 Iulie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Pesti (23 – 29 Iulie 2016)

Intre 23 si 24 iulie (pana la ora 15:33′), perioada cand Luna le tranziteaza semnul natal si le sporeste calitatile si virtutile.

Horoscop Saptamanal Pesti

Horoscop Saptamanal Pesti

In acest rastimp, ea va arunca un inteles bun sau util lor, ori de cate ori va fi vorba de abordarea corecta a unui parteneriat, alianta sau contract, chiar daca aceste tipuri de activitate nu vor ajunge in faza finala, a semnarii unui document, Importante sunt premizele pe care acestea vor evolua.

Intre 24 iulie (dupa-amiaza) si 26 iulie (pana la ora 18:38′), socuri banesti, mai mari sau mai mici, in functie de buget sau stare financiara generala. Pastrati-va o mica rezerva pentru neprevazutul care se poate ivi in aceste zile.

Intre 26 iulie (seara) si 28 iulie (pana la ora 21:17′), efort mare, mai ales pentru cei care trebui sa faca fata exigentelor unui examen sau sa se prezinte la un concurs, de a ramane calmi, stapani pe situatie, rationali. Uneori, ei s-ar putea confrunta cu ipostaze de moment care contravin convingerilor si stilului lor de viata; e bine sa se adapteze la situatia impusa cu calm si rabdare. Alte persoane pot fi dezamagite de drumul, de calatoria sau de excursia pe care o fac. Asteptarile au fost prea mari, nu s-au informat suficient sau evenimentele de ultima ora le vor da planul de vacanta peste cap.

Intre seara zilei de 28 si 29 iulie, se anunta o perioada cand toate premizele sunt contracarate de interventia celor din afara. Aceia fie se amesteca direct in viata Pestilor (mai ales daca sunt rude), fie pun conditii si actioneaza impotriva vointei nativilor, din indiferenta sau din egoism. Cert este ca, aceste intorsaturi de situatie vor strica programul de viata al Pestilor care vor face ce stiu ei mai bine: se vor revolta in sinea lor.

Sursa: Horoscop Urania

Elefant.ro