Horoscop saptamanal Pesti 22-28 Octombrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Pesti (22-28 Octombrie 2016)

Pe 22 octombrie, Pestii vor trai, in continuare, in apele tulburi ale unor amintiri, tristeti, indoieli, regrete. Forta lor psihica va fi la cote mici, pentru ca va fi subminata de latura excesiva a sentimentelor molesitoare, deprimante.

Horoscop Pesti

Horoscop saptamanal Pesti

Etapa se poate corecta prin efortul de a nu se lasa cuprinsi de aceasta torpoare si de a se dedica unor activitati relaxante dar active: dans, antren, excursii, vizite, participarea la activitati educative, constructive care sa scoata la iveala insusirile lor, ceea ce le va spori stima de sine.

Pe 23, 24 si 25 octombrie (pana la ora 06:17′), atitudine combativa, pozitiva, energica, autoritara chiar manifestata la locul de munca sau in relatie cu o activitate retribuita. Casa a IX-a a vietii profesionale manifestata la un nivel superior de pregatire, casa constiintei si a reprezentarilor superioare despre lume si viata se coloreaza in tonuri de cenusiu si negru prin intrarea Soarelui si a planetei Mercur in Scorpion, sector din care, aceste doua planete vor da impulsuri ce trebuie reprimate: tendinta spre criza interioara, spre negativism, spre deziluzie sau spre abandonarea unor proiecte aflate la inceput de drum pe ideea ca nu merita efortul, ca totul este sortit esecului.

Nota generala va fi de resemnare, de renuntare, de capitulare in fata dificultatilor.

Intre 25 octombrie (dimineata) si 27 octombrie (pana la ora 16:57′), in ciuda acestui peisaj astral destul de neconvingator pentru Pesti, totusi, acestia pot, daca „se tin bine” si nu cedeaza in fata acestor influxuri astrale, sa obtina o victorie in plan profesional, sa primeasca credit de imagine, sa-si croiasca drum printre obstructiile de moment pe calea unui proiect interesant si util lor.

Intre 27 octombrie (dupa-amiaza) si 28 octombrie, nevoie imperioasa de a face demersurile necesare pentru a rezolva o chestiune baneasca.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro