Horoscop saptamanal Pesti 17 – 23 Septembrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Pesti (17 – 23 Septembrie 2016)

In prima parte a zilei de 17 septembrie (pana la ora 07:23′), se risipesc starile de stres si chin gratuit care i-au macinat in ultimele zile. Chestiunile legate de o asociere sau de un proiect se vor limpezi cu cat se vor apropia de sfarsitul saptamanii cand, Mercur, in tranzit prin casa a VII-a, odata revenit la mersul normal, in domiciliu, leva da gandul cel bun, pragmatismul necesar si solutia indicata.

Horoscop Saptamanal Pesti

Horoscop Saptamanal Pesti

Intre 17 septembrie dimineata si 19 septembrie (pana la ora 07:58′), chiar daca au probleme banesti, unele poate chiar de o importanta sporita (prin suma sau context de imprejurari), Pestii vor avea parte de solutii care se vor ivi pe neasteptate, printr-un context legal de care vor beneficia sau prin sfatul si sustinerea cuiva. Este o perioada buna care incepe o data cu Jupiter in Balanta si care le va permite, de acum incolo, in repetate randuri, sa se refaca financiar.

Intre 19 septembrie dimineata si 21 septembrie (pana la ora 08:53′), ajustari ale scopului in viata in functie de exigentele sau urgentele momentului. Mici sacrificii insotite de pareri de rau, trasatura astrala cu caracter general care va fi reluata si intensificata dupa 23 septembrie, cand, in acest sector, se va instala Venus.

Intre 21 septembrie dimineata si 23 septembrie (pana la ora 11:34′), la ordinea zilei vor fi: casa, gospodaria, rutina, familia care le vor manca mult din timpul necesar activitatilor oficiale, profesionale, publice.

In a doua parte a zilei de 23 septembrie, amalgam de sentimente si stari – difuze, confuze, greu de sedimentat – care ii va invalui si va pune stapanire pe ei daca nu se vor redresa la timp, printr-un efort de luciditate.

Soarele va intra pe 22 septembrie in sectorul beneficiilor materiale obtinute sau intermediate de alte persoane si institutii, intr-un context legal sau in urma incheierii unui proces.

Sursa: Horoscop Urania

Originals