Horoscop saptamanal Pesti 16 – 22 Iulie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Pesti (16 – 22 Iulie 2016)

Între 16 și 17 iulie, puternică dorință interioară de a remedia, corecta sau așeza pe baze normale o activitate socio-profesională.

Horoscop Saptamanal Pesti

Horoscop Saptamanal Pesti

Alteori, impulsul nativilor privește doar nevoia de a se autodepăși, de a sări la alt nivel de performanță dar pentru asta realizează și cu câte alte aspecte colaterale se confruntă și care trebuie rezolvate, la rândul lor.

Între 18 și 20 iulie, prieteniile dar și relațiile sentimentale vor fi puse la încercare. Este vorba de o verificare astrală prin impactul răvășitor pe care îl poate avea faza Lunii Pline în Capricorn care va opera pe axa caselor V – XI. Relațiile vor fi analizate și cântărite de către Pești fără emoții, fără concesii, fără frica de a supăra pe cineva.

Înstrăinări de unele persoane, care nu mai au de ce să facă parte din cercul lor de apropiați, sunt luate în calcul de nativi. Se poate spune că, spre deosebire de alte semne zodiacale, Luna Plină din 20 iulie nu are impact direct asupra lor ci asupra celor din jurul lor.

Din 20 iulie dimineața până pe 22 iulie, ora 12, ar trebui să se ocupe de propria lor persoană care se va confrunta cu influența a trei plante în Leu, pe casa a VI-a a sănătății de fiecare zi: Mercur și Venus cărora li se va alătura, pe 22 iulie după-amiaza, Soarele. Cele trei configurații astrale vor avea un efect bun asupra organismului. Ele vor permite recuperarea forței fizice, învigorarea trupului și a minții precum și o binefăcătoare schimbare de atitudine cu privire la muncă ori, poate, ca urmare a schimbării unor condiții de muncă, ceea ce le va da mai multă încredere și siguranță de sine; poate chiar și un strop de mândrie justificată.

În a doua parte a zilei de 22 iulie, Luna va tranzita zodia Peștilor, provocând o stare de bine asemănătoare cu o ploaie de vară, după o zi toridă instalând liniștea, pacea, satisfacția, capacitatea de a se bucura de viață, de vară, de natură, de sănătate.

Sursa: Horoscop Urania

Originals