Horoscop saptamanal Pesti 15-21 Octombrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Pesti (15-21 Octombrie 2016)

Intre 15 si 16 octombrie (pana la ora 18:05′), nativii vor fi obligati sa se ocupe de bani, de plati dar si sa creeze noi cadre de plasament al fortei si capacitatii lor de munca, in vederea unei echilibrari financiare. Unele solutii vor fi de-a dreptul revolutionare, altele extravagante (cel putin pentru un om obisnuit), dar, in linii mari, ele vor putea fi puse in aplicare.

Horoscop azi Pesti

Horoscop saptamanal Pesti

Din dupa-amiaza zilei de 16 octombrie pana pe 18 octombrie, ora 17:30′, Pestii vor incerca sa invete, sa aprofundeze, sa repete sau sa fixeze prin exercitii practice cunostintele care le vor permite sa lucreze mai repede si mai bine. Nu e o etapa a progresului cat a acumularii si consolidarii in plan profesional.

Intre 18 octombrie si 20 octombrie, ora 18:29′, discutiile din familie nu vor duce la nimic bun. Pestii se vor enerva (degeaba), solutiile nu se intrezaresc, sacrificiile lor de timp, bani sau rabdare si solidaritate fata de rude nu sunt suficiente sau se dovedesc inutile. Intre seara zilei de 20 si 21 octombrie, Luna, in tranzit prin semnul de Apa al Racului, va justifica sau chiar va alimenta melancolia si meditatia trista asupra propriei lor conditii.

Ostilitate fata de persoane care, in numele prieteniei lor, le mananca timpul, ii acapareaza cu false probleme ori, care, din egoism, le solicita, la nesfarsit, ajutorul. Dar, din 18 octombrie, vor avea in casa ascensiunii sociale si a succesului public, planeta Venus care, timp de aproape o luna, va lucra in favoarea lor, permitandu-le, in ciuda pesimismului lor de moment, sa aiba o evolutie favorabila.

Unii incep proiecte noi, altii culeg roadele (premii, laude, avansari, numiri, desemnari, etc.). Principalul aspect, activ intreaga saptamana viitoare este legat de sectorul casei a X-a care le va permite sa-si consolideze sau sa-si securizeze un statut profesional, social, public, ipostaza valabila si pentru toti cei care activeaza in politica.

Sursa: Horoscop Urania

Originals