Horoscop saptamanal Pesti 13 – 19 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Pesti (13 – 19 August 2016)

Perioada analizată de noi începe in forţă pentru Peşti care, între 13 şi 14 august (până la 7 dimineaţa), vor fi chemaţi la fapte mari în direcţia meseriei sau a funcţiei pe care o exercită.

Horoscop Saptamanal Pesti

Horoscop Saptamanal Pesti

Este vorba despre multă ambiţie, despre determinare şi despre o uimitoare (pentru Peşti) capacitate de a lupta desfăşurând strategii exemplare. Prin natura zodiei lor, aceste strategii vor avea aerul unei inspiraţii de moment sau a vocaţiei de a fi eficient fără a face mult zgomot. Situaţia va fi însă una complicată prin intervenţiile inoportune ale unui partener de viaţă, ale unui partener de afaceri sau prin crearea unei conjuncturi ce risca să strice o colaborare sau ameninţă un contract.

Intre a doua parte a zilei de 14 august şi 16 august (până la ora 15), relaţiile cu prietenii şi apropiaţii de odinioară vor fi precare, stinghere, nefolositoare şi sărăcăcioase sufleteşte: relaţii de conjunctură sau de politeţe. între după-amiaza zilei de 16 august şi 18 august (până la ora 19:35), cele mai solicitate vor fi cele două case ale sănătăţii care patronează aparatul cardiovascular, sistemul venos. fiziologia ochilor, a coloanei vertebrale şi toate funcţiile cerebrale. Este bine să se menţină un stil de viaţă ponderat, prudent sau chiar protectiv. în acest răstimp, fără excese şi. mai ales, fără enervări şi conflicte. Dacă există un temei pentru o discuţie în contradictoriu care bănuiţi că poate degenera într-un conflict deschis, amânaţi întâlnirea sau convorbirea telefonică pentru un moment astral neutru pentru sănătatea dvs.

Intre seara zilei de 18 august şi 19 august, se vor ridica la cote şi mai mari, decât pe 13 şi 14 august, premisele legate de exercitarea meseriei, de funcţionarea parteneriatelor, a căsniciei sau de evoluţia proceselor, peste tot fiind presărate seminţele discordiei, exagerării şi abuzului sau constrângerilor exercitate asupra nativilor.

Sursa: Horoscop Urania

Avon