Horoscop saptamanal Pesti 06 – 12 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Pesti (06 – 12 August 2016)

In ziua de 6 august (pana la ora 20), ah, partenerii! de viata, de proiect, de afaceri… Inutil parca sunt, in prezent, in tranzit, in casa parteneriatului cei doi Benefici, pentru ca primesc numai lovituri subrezitoare ale demersului lor pozitiv de la planetele din Pesti si Sagetator.

Horoscop Saptamanal Pesti

Horoscop Saptamanal Pesti

Se pot produce discutii inutile, interminabile si absurde de tipul lui „dar daca?!” care nu ofera vreo solutie, ci doar macina increderea reciproca a partenerilor, strica bruma de intelegere anterior stabilita, schimba parerea unui sau a altuia dintre termenii unei negocieri, tergiversand semnarea unor documente. De altfel, pe acest fond atat de nesigur, de haotic si, in final, de ostil oricarei colaborari, nu este indicat sa-si puna semnatura pe vreun act. Si procesele in derulare pot cunoaste intorsaturi de situatie atipice, nejustificate care-i vor revolta pe nativi. Pestii vor asista neputinciosi, nu o data, la felul in care li se mai naruie un proiect sau se duce de rapa o intentie buna de-a lor.

Intre seara zilei de 6 august si 9 august (pana la ora 8 dimineata), efort, de a face rost de o suma de bani, sub presiunea evenimentelor de ultim moment.

Din 9 august (dupa ora 8) pana pe 11 august, ora 21, fondul principal de idei este bombardat de realitatile cotidiene care dau peste cap un crez, o convingere sau care subrezesc principiile in virtutea carora, Pestii actionau. Cel mai intens moment al acestei crize de constiinta – 10 august. Sfat: nu luati totul in serios.

Intre 11 august, seara, si 12 august, stresul continua si angajeaza, de asta-data, in iuresul de evenimente, trairi si reactii, si casa a X-a, punandu-le unora dintre nativi, mai ales cei maturi, intre 46 – 56 de ani, problema unui justificat „incotro?” , subliniind nevoia de schimbare radicala din viata si activitatea lor, pentru care trebuie sa-si faca curaj si la care trebuie sa se inhame.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro