Horoscop saptamanal Pesti 03 – 09 Septembrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Pesti (03 – 09 Septembrie 2016)

Intre 3 si 5 septembrie (pana la ora 15:39′), posibile mici rezolvari financiare, solutii care rezolva, pentru moment, o problema baneasca.

Horoscop Saptamanal Pesti

Horoscop Saptamanal Pesti

O alta ipostaza posibila sunt cadourile, gesturile generoase, favorurile sau sprijinul (chiar si unul moral). In acest sector, pe 9 septembrie, va intra planeta Jupiter, care este totodata si Guvernatorul Pestilor.
Prezenta Marelui Benefic, in casa castigurilor materiale, banesti sau de orice alta natura, prin intermediul sau cu concursul unor persoane si institutii, pentru un an de acum incolo, este un lucru bun. De aceea, este de asteptat ca, incepand din septembrie acest an pana spre 10 octombrie 2017, oportunitatile de a-si spori veniturile, patrimoniul sau de a-si plati datoriile vor fi multe, diferite ca importanta sau amploare dar, de fiecare data, salvatoare.

Intre 5 septembrie dupa-amiaza si 8 septembrie dimineata (pana la ora 04:19′), Pestii se vor confrunta, din nou, cu probleme de suflet si de constiinta care-i tulbura ori de cate ori ating acel teritoriu: de acolo ies amintiri dureroase, de acolo tasnesc suferinte greu de ostoit, de acolo se ivesc remuscari, regrete si, pe acest fond, este lesne de inteles de ce ajung, iarasi si iar, la aceleasi concluzii fataliste, in bunul lor stil zodiacal. Si, pentru ca tot nu vor avea nici o solutie, in afara tanguielii, cel mai bine ar fi ca Pestii sa se distreze; oricum, numai sa nu ramana singuri cu gandurile lor. Ceva mai greu le va fi cu problemele de constiinta, cu optiunile care implica un raspuns relativ rapid, cu privire la angajarea lor in activitati cu grad mare de responsabilitate sau notorietate.

Intre 8 si 9 septembrie (pana la ora 15:55′), cei care au primit o oferta de lucru, se gandesc ce sa faca. Altii au primit o invitatie dar, pentru a onora acel post, trebuie sa se prezinte la un concurs drept care ezita.

Sursa: Horoscop Urania

Dasha