Horoscop lunar Pesti Octombrie 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Pesti Octombrie 2016

Horoscop lunar Pesti

Horoscop lunar Pesti

Dragoste și viața în doi

Primă săptămână din octombrie 2016 decurge în acelaşi registru ca luna trecută, care ţi-a adus, probabil, întâmplări importante în viaţa relaţională. Acum se trage o tuşă finală, un fel de concluzie a ultimelor săptămâni.

După 7 octombrie, emoţiile se mai domolesc, iar interesele cuplului Peștilor par a se orienta spre sfera financiară, unde sunt de aşteptat unele urgenţe sau presiuni.

Mercur, stăpânul casei relaţiilor Peștilor, se află în casa a opta a Peștilor, în acelaşi semn cu Jupiter, în timp ce Venus, planeta iubirii, este în casa a noua a Peștilor. Sub o astfel de configurație, sunt posibile conexiuni între dragoste şi spiritualitate, psihologie, ştiinţe ezoterice sau cultură.

Se poate să faci o călătorie cu scop romantic sau să ai o idilă cu cineva de la distanţă.

Muncă și venituri

Banii sunt cu siguranţă o prioritate a lunii octombrie 2016.

Viaţa profesională a Peștilor se concentrează acum asupra a tot ce înseamnă profit, socoteli şi calcule de tot felul, idei de afaceri, medii financiare.

În tabloul lunii octombrie 2016, moştenirile, cadourile, fondurile nerambursabile, împrumuturile, creditele, restituirile, banii partenerului/partenerei sau ai asociaţilor pot juca un rol important pentru Pești.

În octombrie există o implicare intelectuală, posibil de transmitere, prelucrare, căutare sau descoperire de informaţii, unele dintre ele secrete sau greu accesibile celor mulţi. Perioada este potrivită pentru studiu sau pentru o altă utilizare a mentalului superior.

Se întrevede şi o participare foarte activă la proiecte de grup sau evenimente colective.

Partea a doua a lunii octombrie 2016 aduce Peștilor unele oportunităţi în carieră.

Formă fizică și moral

Ar fi fost loc şi de mai bine. Cu stăpânul Peștilor aflat în casa a opta a Peștilor, împreună cu Soarele, care este stăpânul casei bolilor Peștilor, vitalitatea nu este grozavă.

În plus, având în vedere aspectele adverse pe care cei doi le primesc de la Marte, Saturn şi Uranus, sunt posibile crize, accidentări şi alte inconveniente.

Protejează-te, îngrijeşte-te, odihneşte-te!

Sfatul eAstrolog.ro pentru Pești în octombrie 2016

Drămuieşte-ţi resursele şi concentrează-te asupra lucrurilor importante!

Sursa: Horoscop lunar

Vola.ro