Horoscop lunar Pesti martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Pesti Martie 2016

Horoscop lunar Pesti

Horoscop lunar Pesti

Din 5 încolo, abilitățile voastre de comunicare se pot îmbunătăți substanțial, permiţându-vă să fiţi voi înşivă. Din 6 încolo, ritmul vieții voastre profesionale se accelerează puţin, dar încercaţi să preluaţi totuși frâiele întrucât există riscul să ajungeţi la certuri cu şefii. Evitaţi să lăsaţi loc interpretărilor în zilele de 11 și 12 pentru că situația se poate complica și mai mult.

După data de 12 martie, păreţi să fiţi mai conştienţi de șarmul și carisma voastră, fapt care vă face mai plăcuţi oriunde aţi merge. Dacă partenerul de cuplu ori afaceri este greu de mulțumit în zilele de 15 și 16, oferiţi-i spațiu căci altfel vă puteți certa din tot felul de prostii. În intervalul de zile 20-22 martie, riscaţi să atrageţi genul de atenție pe care nu v-o doriţi, deci căutaţi să vă expuneţi intențiile și să nu fiţi evazivi.

Începând cu data de 22 martie, vă pot veni idei despre cum să vă suplimentaţi veniturile ori să vă valorificaţi economiile și bunurile. Din 24 încolo, ascensiunea voastră profesională poate stagna, ocazie numai bună să mai învăţaţi câte ceva de la experiențele pe care vi le oferă funcția pe care o deţineţi deja. Probleme în relația cu partenerul de cuplu și/sau afaceri se arată și în zilele de 25 și 26, dar fiţi la fel de calmi.

Sursa: Horoscop lunar

Matar.ro