Horoscop lunar Pesti Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Pesti Mai 2016

Horoscop lunar Pesti

Horoscop lunar Pesti

Horoscop Lunar Relaxare si Distracţii.

Relaxare şi distracţii
Soarele, Venus şi Mercur vor forma pe rând sextile stimulatoare cu Neptun, guvernatorul planetar, aşa că duceţi-vă în apropierea unei ape. O vacanţă la mare sau o săptămână într-o cabană de pe malul unui lac ar fi ideale, dar la o adică este suficient şi un bazin. Dacă vă simţiţi extravaganţi, o croazieră e tocmai potrivită.

Horoscop Lunar Indragostiţi si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Parada e gata să înceapă. Ocupaţi-vă locul şi pregătiţi-vă să faceţi cunoştinţă cu tot felul de pretendenţi. Iubitoarea Venus se află la datorie în casă a treia. Probabil că aţi întâlnit în ultimul timp o mulţime de persoane noi, şi se pare că multe dintre ele vor să vă cunoască mai bine.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Venus se va afla până pe 24 mai în Taur, o zodie despre care se crede adesea că funcţionează ca un magnet pentru bani. Investiţiile făcute între 10 şi 13 mai vor fi foarte profitabile. Cumpăraţi un bilet de loterie – numai unul, nu o sută. Nu e nevoie decât de unul singur ca să câştigaţi.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 26 mai Jupiter va forma o cuadratură cu Saturn, un aspect care poate aduce puţin stres în relaţia cu partenerul. Dacă problema este munca – prea multă, după gustul partenerului amintiţi-i că nu vă puteţi distra dacă nu aveţi mijloacele necesare. Personajele cu autoritate ar putea fi oarecum problematice în această perioadă. Nu e cazul să vă simţiţi presaţi de cineva care aşteaptă de la dumneavoastră mai mult decât puteţi da.

Zile favorabile: 1,2,6, 7, 9, 10, 12, 13, 30
Zile nefavorabile: 4,5,21,22,23, 26

Sursa: Horoscop lunar

Matar.ro